Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Autopůjčovna v Praze má v nabídce i elektromobil

Hitem mezi osobními vozy se stává elektromobil. Vozítko na elektrický pohon je velmi ekologické a tak v dnešní výfukovými plyny zatěžovaným ovzduším je velmi žádané. Asi hned nevyměníte svůj osobní automobil jezdící na benzín, naftu, plyn za nový elektromobil, ale časem jistě bude nabídka nových elektromobilů tak široká a běžná, že se prodej aut na elektřinu směle zařadí na běžný trh.

Kdo jezdí s elektromobilem, šetří životní prostředí a také svou peněženku. Užívání elektrického vozu totiž ušetříte dosti velké náklady na provoz vozu. Zatím používání elektromobilů a jiných hybridních vozů využívají převážně firmy a autopůjčovny. Častý provoz tohoto vozu má nízké náklady a tak se vyplatí. I autopůjčovna Praha mimo svá osobní a užitková auta k pronájmu, zařadila vůz s takovýmto palivem do nabídky k pronájmu a k prodeji.

Uvažujete o vyzkoušení vozu? Máte možnost, Nissan Leaf – auto s hybridním pohonem Vás nadchne. Není to žádný pomalý brouček, má totiž výkon 80kW. Na dobitou baterii má dojezd okolo dvě stě kilometrů, a protože dobíjecí stanice vyrůstají jako houby po dešti, není již problém cestovat po celé republice. I autopůjčovna Praha ve spolupráci se společností ČEZ vybudovala dobíjecí stanici v podzemních garážích Praha – Karlín.

Elektromobily představují budoucnost, která přeje vozítkům, které sníží škodliviny v ovzduší. Zajděte do autopůjčovny Praha a objevte nového společníka na cestování.

Rubrika: Auto-moto

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera