Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Textilní vybavení pro hotely a restaurace z kvalitních látek

Při vybírání textilu pro restaurace a hotely je nutné v první řadě myslet na kvalitu zpracování a na kvalitu látky. Pro hotely, penziony i restaurační zařízení jsou ubrusy, sedáky na židle i ostatní textilní doplňky ušity z vysoce odolné tkaniny. Časté praní, žehlení a používání by při použití nekvalitních materiálů lehce poškodilo textilní dekorace.

Myslete na kvalitu a investujte do textilního vybavení. U lety prověřené firmy na výrobu restauračního a hotelového textilního vybavení se nemůžete spálit. Firma Ateliér Hnízdo působí na trhu již 15. let a tak při výběru tkanin a při výrobě těží ze svých zkušeností. Ubrusy, ubrousky, návleky na židle i banketní sukně jsou precizně ušity. Vybírat můžete s mnoha barev i dekorů. Sjednotit s vizáží restaurace můžete i barmanské a číšnické zástěry. Na míru Vám ušijí záclony a závěsy pro útulnost restaurace, hotelu i penzionu. Máte raději římské rolety nebo moderní japonské stěny? I tato možnost je v nabídce firmy Atelierhnizdo.cz.

Chcete textilní vybavení s dlouhou životností? Nešetřete na nesprávném místě. Tato firma Vám ušije jakýkoli textil do firmy z kvalitních materiálů a za rozumnou cenu.

Rubrika: Eshop

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera