Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Výtvarná činnost je skvělá zábava pro děti

Jakou zábavu pro děti vymyslíte na dlouhá pochmurná odpoledne, která nás teď na podzim a v zimě čekají? Nejen televize a počítačové hry mohou vyplnit volný čas. Kreativní tvoření s dětmi je zábava pro celou rodinu. Naučte se nové výtvarné techniky jako je například scrap, cardmaking a jiné. Zvládnou to i menší děti. Vždyť základem je stříhání papíru, vystřihování ozdob a lepení.

S pomocí starého papíru, zbytků stužek, knoflíků a barevných čtvrtek nebo papírů vzniknou okouzlující výrobky. Vyrobte s dětmi vánoční přáníčka, krabičky na drobnosti, cedulky a visačky nebo společnými silami si vytvořte scrapbook. Knihu plnou vzpomínek. Scrapbook jako technika vznikl již v 15. století a postupně se rozšířil do celého světa. Prvotní nápad zaznamenat události na kousky papíru a odzdobit kamínky, obrázky a jinými drobnostmi na památku se ujal. Vyrobit originální vzpomínkovou knihu bude bavit děti i Vás.

Výtvarná činnost je stálou náplní v mateřských školkách a i na základních školách. Děti si díky kreativnímu tvoření rozvíjí fantazii i manuální zručnost. Věnujte dětem trochu času i doma a tvoření z papíru se brzy stane výbornou rodinnou zábavou.

 

Rubrika: volný čas

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera