Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Adrenalinový zážitek je bezvadný svatební dárek

Svatební dar by měl být dárkem od srdce a poděkováním za účast na svatbě. Svatební dárek má být milou pozorností, která přinese novomanželům svou dávku radosti i účelnosti. Podle starých zvyků by se měl věnovat takový dar, který rozšíří vybavení domácnosti. Bohužel v dnešní moderní době spolu povětšinou pár žije již delší dobu ve společné domácnosti a tak je darování doplňků do kuchyně, vybavení domácnosti tak trochu zbytečností. Samozřejmě se můžete uchýlit ke koupi bytových dekorací, ale i tady můžete takzvaně narazit. Vždyť ne všechny maličkosti, které novomanželé dostanou, mohou ve svém bydlení upotřebit. Pokud je mladý pár znalý poměrů, má v záloze připraven seznam věcí, které se „hodí“ a které by na svatbě od Vás očekávali. Tato listina má i svůj oficiální název – svatební list.

Svatební list – seznam darů na svatbu

Svatební list je seznam přání novomanželů a obsahuje svatební dary a dárky v různých cenových kategoriích (předejde se tím trapného rozjímání, které dárek vybrat, pokud máte omezené finanční možnosti). Nejlepší je, když v seznamu naleznete název výrobku spolu s adresou obchodu, kde je k dostání. Pokud si přeci jen neumíte vybrat, další hojně využívanou variantou je věnování sumy peněz s dodatkem, na který daný výrobek má být použita. Ať si sami mladí manželé vyberou dle svého vkusu. Mnoho obchodních domů i soukromých prodejen nabízí možnost zakoupení dárkového šeku, který je pro mnohé přijatelnější varianta, než přinést na svatbu obálku s penězi.

Hromadný svatební dar

Svatební dar můžete také věnovat spolu s ostatními přáteli a hosty na svatbě. Zvýší se tak finanční hotovost, která pokryje i velice drahé dary. Mají-li mladí manželé plně vybaven dům, byt a nepotřebují-li žádné doplňky, skvěle se hodí například poukaz na rodinnou dovolenou do exotických krajů. Dovolená se pak může stát skvělou svatební cestou. Případně skupina přátel může obdarovat novomanžele i originálním dárkem, který sice nemá trvalou hmotnou hodnotu, zato se navždy zaryje do paměti. Netradiční a originální dárky na svatbu se vybírají snadno. Využít můžete pomoc od agentury, která se věnuje plnění přání a zážitků. Adrenalinový zážitek nebo den splněných přání je věc, kterou si sami jen tak nekoupí. Proto je adrenalinový zážitek plnohodnotným darem i na svatbu. I tady platí, že věnovat můžete určitou aktivitu nebo dárkový šek na prožití nádherných společných chvil. Seskok padákem, vyhlídkový let balonem i jiné aktivity se již nesmazatelně propojily se svatebním veselím a tímto darem se postaráte o dobrou náladu novomanželů i mezi hosty.

Rubrika: Kultura

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera