Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Barmanská soutěž

koktejly a míchané nápoje od mistra

koktejly a míchané nápoje od mistra

Barmanská akce

blýsknout se před návštěvou vlastnoručně namíchaným koktejlem určitě není k zahození. Tak proč to nezkusit? Najměte si barmana na páradní barmanskou show, kterou vaše návštěva určitě ocení. Chtěli byjste také si umět tak počínat jako právě barmani, kteří umí barmanskou show se vším všudy? Existují i barmanské kurzy, kde se toto umění můžete naučit. Tak proč to nezkusit, pokud jste třeba kuchař, nebo pracujete v baru, ale tuto show neovládáte.

Důležité

velmi důležité pro tuto profesi je především tzv. barová komunikace. Všechny úkony s vhodnou sklenkou se provádějí na barovém pultu, aby ten kdo pití bude konzumovat viděl, jak se nápoj připravuje a co se do něj dává. Nejde jen o to namíchat jako alchymista správný poměr složek, ale je třeba se umět i ladně pohybovat a dodržovat přesné postupy.

Soutěže

pracujete v baru jako barman? Chodí se na Vás dívat lidé a máte pocit, že jste šikovný a oblíbený v tom co předvádíte? Pak se třeba můžete přihlásit do soutěže, která Vás svojí účastí může proslavit nebo zviditelnit. A můžete třeba i něco vyhrát. Proč to nezkusit. Existuje i školení před soutěží. Barmanská show je show, která stojí zato.

Rubrika: Zábava
Štítek: zábava

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera