Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Ploché břicho z liposukce je nová radost

Nedá mi to, ale musím se s vámi podělit o svou radost nad svou postavou. Možná si právě říkáte, co nám do toho je, ale myslím si, že můj nově vyřešený problém trápí mnoho lidí. A tak koneckonců vlastně můj příběh by mohl být zajímavý i pro Vás.

Znáte to, v pubertě a v krásných „nácti“ mi vůbec nepřišlo na mysl, že bych kdy mohla mít problémy s postavou. Bohužel, jak roky přibývají, tělo se mění a s ním i naše náhledy a požadavky na něj. Třešničku tomu všemu ještě nasadí těhotenství, shon a stres v práci a kdeže bylo krásné ploché bříško? Jak říkám, není mi už žádných náct, jsem si vědoma změn na své kůži i na všech oblastech těla, ale smířit se s představou, že takto budu vypadat ještě nějakých pár desítek let, než se mé tělo ještě zhorší, mne dovedla k hledání. Hledání možností nápravy.

Jak brzy zjistíte, když kapitolu hubnutí otevřete, všude se píše „zdravý životní styl“. Nemyslím si, že bych nežila zdravě. Necpu se knedlíky, nemám ráda McDonald a podobně, ale také na rovinu přiznám, že nejsem nadšený sportovec. Pouze spokojená žena s více dětmi, s velkým množstvím shonu v zaměstnání i v domácnosti, což myslím plně nahradí kdejaký maratonský závod. Klasika. Abych konečně uvedla důvod mé radosti, mé povislé břicho plné tukových buněk se zcela změnilo. Nemusím držet diety ani přehnaně cvičit. Pokud hubnutí nejde ničím ovlivnit, pomůžou chirurgové z kliniky plastické a estetické chirurgie. I já nakonec při hledání se setkala s konzultanty jedné z renomovaných Pražských klinik a přesvědčila se, že na každé břicho, hýždě, stehna je k dispozici moderní léčebná metoda. Pro někoho je liposukce (samozřejmě bezbolestná), někomu vyhovuje kavitace, jinému zase pomůže abdominoplastika.

Pokud dojdete ve svém životě do bodu, kdy chcete své tělo změnit, neváhejte ani minutu a vyhledejte odborníky na hubnutí a modelaci těla. Naletět na zázračné pilulky či na zázračné cvičební stroje není čas. Stačí provést odbornou konzultaci na klinice a ihned se dozvíte, proč Vaše tělo neposlouchá a kde zjednat nápravu. Dnešní moderní operace vlastně tak trochu operace nejsou, není zapotřebí skalpel (ve většině případů), stačí liposukce, kavitace, kryolipolýza… a tělo se mění před očima. A hlavně s trvalými výsledky.

Rubrika: Zdraví

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera