Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Robotický pomocník v domácnosti

 

Robotický vysavač

je vysavač, který uklízí sám a za vás. Je to v dnešním shonu ušetření práce. Využijete ho nejen tam, kde máte koberce, ale je vhodný na všechny druhy podlah. Usnadníte si práci. Úklid domácnosti plánujete většinou na víkend, protože tato činnost vyžaduje delší čas. Odstraňujete některé věci, které vám vadí při luxování, a aby jste mohli vysát i pod danou věcí. Vysajete, pak ho musíte vysypat, případně vyčistit. Následuje úklid vysavače a vrácení věcí zpět na místo, jako před vysáváním. Robotické vysavače jsou na trhu delší dobu. Ale dříve byly pro některé nezajímavé, z důvodu vysoké ceny a nedostatečným technickým parametrům.

Výhoda vysavače

je taková, že vysavač nemusíte obsluhovat. Je automatický. Co dokáže vysát? Plovoucí podlahy, dlažby, parkety, koberce s nízkým vlasem. A představte si, že odstraní i prach na skříních. Před vysáváním si vysavač zmapuje celou místnost a pak projíždí celou místností a čistí. Navolit si na něm můžete několik funkcí čištění, podle vaší potřeby. Mezitím, co váš robotický vysavač vysává celou vaší domácnost, si můžete udělat jinou domácí práci. Potřebujete například doma něco opravit, s něčím poradit? Není nic jednoduššího, než si najmout firmu hodinový manžel. Hodinový manžel Praha je služba, která se vám o drobné práce v domácnosti postará. Neváhejte a vyzkoušejte tuto službu. Nebudete litovat.

Popis

pro zajímavost. Z čeho je vlastně samostatně fungující vysavač vyroben? Z tvrzeného plastu a uvnitř je motor, který zajišťuje pohyb. Na spodní straně jsou kartáče, gumová stěrka, speciální boční kartáče pro vymetání nečistot podél stěn, rohů nebo hůře dostupných míst. V přední části vysavače je citlivý nárazník se senzory, které zabraňují prudkým nárazům do předmětů v místnostech. Vespod vysavače je senzor, který pro změnu zabraňuje pádu ze schodů. Vevnitř přístroje je koš na nečistoty. Nasátý vzduch do vysavače prochází přes citlivý prachový filtr, který zabraňuje průniku nečistot zpět do místnosti. No řekněte sami, není to zázrak techniky? A příště by mohli vymyslet například žehličku, která by za nás ženy sama žehlila. To by byla věc.

Rubrika: Bydlení

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera