Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Zahrada pod sněhem – radost nebo zhouba?

zahrada potřebuje údržbu i v zimě

zahrada potřebuje údržbu i v zimě

Zahrada a dům topící se pod navátým sněhem je romantická představa pouze do doby, než začne sníh škodit. Jste dobře připraveni na velkou sněhovou nadílku? Zahrada, tráva i rostliny vláhu, která se skrývá ve vločkách sněhu, vítá. Je to obzvláště po suchém podzimu dávka vody, kterou jistě potřebují. Ale pokud je sněhu moc, můžou vzniknout problémy, které květiny a rostliny naopak poničí. Nevíte-li jak se o zahradní rostliny dobře před příchodem zimy postarat, zavolejte odborníky.

Pomocník do zahrady

Úklid nemovitostí a údržba zahrady a zeleně je náplní práce zkušených odborníků v profesionální firmě. Přijedou k Vám na zavolání a dají vše do „pucu“. S profesionálním zahradnickým náčiním ostříhají a ořežou přerostlé keře i stromy, pečlivě ošetří rostliny a veškerou vegetaci zazimují podle přesných podmínek. Na jaře Vás po takovém zákroku bude čekat krásná zahrádka a napadaný sníh jí jen prospěje.

Dům pod sněhem

Speciální firma na úklid a údržbu nemovitostí se věnuje také servisu a údržbě všech budov. Opraví a dohlédnou na bezchybný stav u Vás doma, v rodinném domě nebo i v budově firmy. Nic pro ně není překážkou a tak dokáží spravovat rodinné domy, velké administrativní budovy i jiné objekty. Padá-li Vám sníh ze střechy a ohrožuje chodce? Zkušení odborníci s profesionální výškovou technikou Vás těžkého sněhu zbaví. Zateklo Vám do domu vlivem sněhu a poničené střešní krytiny? Řemeslníci Vám střechu rychle a kvalitně opraví.

Rubrika: Bydlení

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera