Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Dopřejte si relax trochu jinak

Každý den jste v jednom kole, práce, domácnost, rodina. Někdy až do pozdních hodin. Pak padnete do postele a druhý den vás čeká většinou to samé. Máte ale také nárok na odpočinek. Proč se nedomluvit s pár kamarádkami a uspořádat si dámskou jízdu? Můžete zajet na víkend do nějakého rekreačního střediska, kde vás budou hýčkat a nabídnou vám různé akce. Večer pak můžete s kamarádkami zajít do příjemného prostředí hospůdky nebo baru. Kde určitě narazíte na tak oblíbenou zábavu jako je barmanská show.

Pozor na příliš velkou konzumaci alkoholu

Pokud se necháte inspirovat a vyrazíte s kamarádkami, určitě si s nimi chcete popovídat, sdělit si zážitky, vyměnit pár rad a třeba si postěžovat. A přijeli jste si hlavně odpočinout, tak se vyvarujte příliš velké konzumaci alkoholu. Taková barman show je sice o alkoholu ale hlavně o show, plná hudby, světla, dobrých drinků a hlavně dobré nálady a pěkné atmosféry. Kdo ještě nebyl na takovéto show, měl by jí určitě navštívit. Stojí to za to. Budete si o tom s přáteli ještě dlouho povídat.

Aby vám alkohol nestoupl rychle do hlavy

Určitě vám doporučujeme nevydávat se na tuto akci a pít alkohol na lačný žaludek. Alkohol by vám hodně rychle stoupl do hlavy a už po jedné skleničce byste se mohli cítit, jako byste jich vypili více. S každou skleničkou alkoholu byste si měli dát i skleničku vody. Pozor na bublinky tam je efekt ještě rychlejší. Podle mého si barmanskou show užijete víc s čistou hlavou, v obklopení dobrými přáteli. A pokud se ráno vzbudíte a není vám po alkoholu dobře, jako dobrý lék doporučujeme zázvorový čaj nebo vodu s citronem a hlavně dostatek spánku.

Rubrika: volný čas

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera