Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Jak využít čas na mateřské dovolené?

Trápíte se na mateřské dovolené? Byly jste zvyklé být neustále v zápřahu a nyní s malým miminkem je pro Vás nadmíra volného času nepříjemná? Či Vám chybí kontakt s lidmi, protože práce s miminkem a rodičovská dovolená změnila Váš okruh známých? Máme pro Vás tip na zpříjemnění volného času a zároveň jeho hodnotného využití. Začněte tvořit. I pro ty, které nikdy nelákalo šití, pletení a háčkování, je čas na mateřské dovolené časem, kdy se naučení těchto dovedností hodí.

Ruční tvoření pro miminka i pro děti

Malá miminka i odrostlejší děti mají kvalitní oblečení z dostupných obchodů, ale přece jen doma háčkovaná čepička bude slušet dvakrát tolik. Originalita, nápaditost při tvoření Vás přivede na jiné myšlenky a čas bude mnohem rychleji ubíhat. Návody na ruční práce jsou nyní všude dostupné. S pomocí video záznamů se i úplný laik brzy stane odborníkem na toto tvoření.

Dekorace dětského pokoje

Nejen vlny, bavlnky a pletací jehlice jsou k mání. Tvořit můžete opravdu z čehokoli. Dětské pokoje potřebují mnoho barevných dekorací, aby se děti mohli rozvíjet a tak se hodí různé výtvarné techniky pro dekoraci domova. Zprvu můžete zvolit jednoduché malování na folie na sklo okna či třeba oblíbenou decoupage na výrobu obrázků na zeď. Šití látkových zvířátek je také prima a Vaše děti budou mít velkou radost.

Album fotografií a deníček pro miminko

Chcete-li uchovat vzpomínky na miminko, na čas, který tak běží, jistě jej rádi fotíte. Vytvořte si jednoduchou formou originální album plné vzpomínek. Netradiční a velmi kreativní zábava je výroba scrapbook. Tato záliba si získala mnoho příznivců pro velké využití. scrapbook je tvoření s papírem, s fotografiemi i různými drobnými ozdobami. S kreativním tvořením scrapbook se snadno vyrobí osobité album na fotografie, deníček pro miminko či třeba nádherné obrázky pro dekoraci.

Pokud Vás zábava osloví, můžete takto získat i mnoho nových kamarádek a známých. Ženy na mateřské, ženy co rády tvoří, se spolu stýkají a předávají si inspiraci i návody na kreativní tvoření. Mezi nimi Vám bude dobře a najednou času již nebudete mít nadbytek.

Rubrika: Zábava

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera