Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Jarní nálada u Vás v ložnici

S jarem, přichází i dobrá nálada, hlavně potřeba něco změnit. Energie, která vás najednou obklopila, můžete využít pro svůj prospěch. Přivítejte jaro i u vás doma. Nebojte se barev. Přemýšlíte, co byste si doma mohli upravit, změnit, udělat hezčí? Oživte si ložnici.

Ložnice je sice místo, kde spíte, probouzíte se nebo oblékáte, ale i ona si zaslouží vypadat dobře. Pokud vaše ložnice bude vypadat dobře, bude veselá, barevná. Vy se v ní budete cítit dobře. Ráno se vám bude příjemně vstávat. Přitom stačí pár drobností, inspirace, fantazie. A nová ložnice je na světě. Nezapomeňte, že si na pomoc můžete objednat pomocníky. Ať truhláře, malíře nebo úklidovou firmu. Nemusíte být na to sami.

Dopřejte si novou ložnici i vy
Určitě si nechte čas na rozmyšlenou, než se pustíte do úprav. Pokud si nevíte vůbec rady, nechte se inspirovat přírodou a jarními barvami. Ložnici vymalujte veselou barvou. Například světlou zelenou nebo žlutou. Máte staré nevzhledné, hlavně příliš velké skříně, pořiďte si nové. Pokud vám to vaše peněženka dovolí. Vyplatí se vám to. Nechte si například na míru zhotovit vestavěnou skříň. Ušetří vám místo, ale přesto do ní dáte více věcí, než dříve. Dále by nemělo v ložnici chybět pěkné zrcadlo. To, abyste se mohla na sebe podívat. Nejen barva stěn ale i postel je také důležitá. Měla by být kvalitní. Pokud si nemůžete dovolit novou, vyměňte alespoň matrace. Aby se vám spalo pohodlně a zdravě je hodně důležité.

Jak změnit design ložnice
Pokračujte v oživování barev ve vaší ložnici. Kromě nábytku, poliček nebo milých obrázků, si pořiďte nové, pěkné, barevné povlečení. Povlečení do ložnice si můžete zakoupit, nebo si ho sami ušijte. Budete z toho mít tak větší radost. Jestli se na šití necítíte a přesto jste si vybrali látku svých snů, využijte šití textilu na zakázku. Udělají Vám originální povlečení, závěsy i stylové záclony.

Povlečení by mělo mít veselé, hodně barevné. Tak jako bývá jaro. To vše můžete doladit ještě malými polštářky, novým povlakem na lustr, závěsy, záclonami, nebo nějakou pěknou dekorací. Pokud jste se pustili do rozsáhlejší změny vaší ložnice, nestíháte uklidit, neváhejte. Objednejte si úklidovou firmu, která vám pomůže. Uklidí po malířích, po truhlářích nebo po vás. Nemusíte se bát, s úklidovou firmou Praha jste v dobrých rukách. Nakonec se jen můžete radovat z nové ložnice.

Rubrika: Bydlení

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera