Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Kanceláře firmy ve správě facility

Facility management je vizitka dobře fungující firmy. Sídlí-li Vaše společnost v budově, která je ve správě profesionální firmy s facility managementem máte vyhráno. Správa a údržba budov, nemovitostí a objektů je úžasná pomoc. Tato společnost poskytne kvalitní zázemí pro dobré podnikání. Nejenže Vám zajistí údržbu budovy, ale poskytne kvalifikované zaměstnance i na úklid či třeba ostrahu objektu.

Úklid ve firmě

Kanceláře k pronájmu v takovémto domě jsou uklizené, bezpečné a mnozí zákazníci si toho všimnou. I když prší, sněží, je cahota, nemusíte řešit nepořádek na chodbách. Pravidelný úklid zajistí bleskurychlý pořádek. Úklidová firma spolehlivě uklidí kanceláře, chodby i vstupní haly. Když je potřeba, umyje okna i vyčistí koberce.

Bezpečnost firmy

Potřebujete ochránit svůj podnik před nenechavci? V budově kde sídlí Vaše firma, kde máte kanceláře, může být kvalitně zajištěna proti zlodějům. Ostraha nikoho, kdo by nepatřil do budovy, nepustí a dohlédne i na pořádek. Ve dne se zde můžete setkat se správcem budovy a noční režim zajistí vzdálený pult centrální ochrany. Služba je nonstop a tak je Vaše firma vždy v pořádku.

Firma, jež má v náplni facility management, se stará o správu budovy a přilehlých ploch, o chod a servis technologických zařízení a o zeleň na pozemku. Keře a jiné rostliny bude mít v práci odborný zahradník, který zajistí stoprocentní péči i vzhled, aby okolí Vaší firmy zůstalo reprezentativní. Služby facility management jsou nedocenitelné.

Rubrika: Ekonomika

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera