Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Kurzy scrapbooking v Praze

Vyzkoušejte nové hobby, začněte tvořit s metodou scrapbooking. Díky kulturním centrům se můžete zúčastnit zajímavých kurzů, kdy se seznámíte s netradičními technikami pro ruční tvoření. Toto Vám pak krásně vyplní Váš volný čas, naplní Vás radostí z výrobků a bude mít i užitek. Výrobky scrapbooking - různá přáníčka, dekorační krabičky či třeba kalendář můžou být vkusným dárkem pro blízké osoby.

Kurzy pro scrapbooking

Hitem poslední doby se opět staly doma vyráběné dekorace, ručně vyráběné výrobky. Ať již z látky, vlny nebo papíru. Nejinak je tomu i techniky scrapbooking. Metoda, která přišla z Anglie a je na světě již desítky let se ujala i u nás. Díky pořádaným kurzům si zde vyzkoušíte, jak lze umně vytvořit krásný rámeček na fotografii i jiné předměty. Kurzy se konají po celé republice, navštívit můžete například kurz v Praze, Modřanech, konaný dne 18 4. 2013. Stačí si s sebou donést svou fotografii a začít tvořit.

Výrobky – scrapbooking

Když oslovíte profesionálního fotografa a ten Vám vytvoří originální snímky, je škoda je jen založit do alba. Vytvořte si osobitý obrázek na pracovní stůl, na zeď. Nebo třeba zajímavý kalendář s povedenými snímky a spoustou ozdob. Raznice, šablony i barvy i laky jsou k dostání v eshopu pro techniku scrapbook a výběr je zde opravdu široký. Pokud vyzkoušíte techniku, která Vás bude bavit, je možné z ní vypěstovat své nové hobby a začít tvořit.

Rubrika: volný čas

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera