Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Odborník pozná kdy okno stačí opravit či zcela vyměnit

Přešla zima a vy jste byli nuceni konstatovat, že Vaše okna v bytě či domě nejsou v pořádku? Že Vám v okolí oken táhne, že se Vám okna špatně otevírají, jsou zkřížena, bez izolace? Bohužel Vám zimní měsíce odhalili nedostatky Vašeho obydlí a nyní je načase urychleně zjednat nápravu. Sice se v jarních i letních měsících nemusí tolik vytápět, ale kdo by nadále chtěl topit nazdařbůh. Jistě víte, že pokud srovnáte spotřebu elektřiny, plynu v domě nebo bytě s kvalitními, izolovanými okny a Vašimi, bude Vaše spotřeba ve Váš neprospěch. Cena energií neustále roste a tak je na místě zajistit úspory peněz úpravou domova.

Vaše okna ještě nejsou v tak dezolátním stavu?

Stačila by jen malá oprava? Stará okna ve Vašem bytě hned měnit za nová nemusíte. Pokud lze úniky tepla i jiné problémy odstranit opravou, můžete oslovit řemeslnou firmou, která vše zajistí. Cena za opravu oken bude jistě příznivější, nežli nákup nových. V případě, že opravdu Vaše okna máte zachovalá, bude takováto oprava stačit. Na opravu si raději pozvěte profesionály. I když se prodávají montážní pěny, sklenářské tmely i jiné moderní vychytávky. Práce s nimi není jednoduchá. Místo abyste si ulevili, můžete si opravou svépomocí uškodit. Zedníci na opravu omítky okolo oken něco stojí i sklenářství nevyjde levně. Nejlépe uděláte, když si na práci zavoláte hodinového manžela.

Pracovník společnosti s názvem „hodinový manžel“ je odborník téměř na všechno. Zvládne veškeré řemeslné práce. Zná kouzlo zednického řemesla. Opraví omítku i těsnění okolo oken. Okna samotná mu také můžete svěřit, dá je do pořádku. Okna přetěsní, tam kde potřebují, přelakuje i opraví. Po jeho zásahu máte stará okna ve vynikajícím stavu a budete je moci rychle vrátit na své místo. Práce hodinového manžela je úsporou Vašeho času i peněz.

Okna již malá oprava nezachrání?

Pokud jste zjistili velké poničení oken a menší opravou je již nezachráníte, nezbývá než je vyměnit. Bohužel stará, rozbitá, netěsnící okna jsou žroutem tepla a Vaše spotřeba elektřinu či plynu by mohla být kvůli tomu dosti vysoká. Zabránit tepelným ztrátám se dá pouze výměnou za kvalitní okna. Je jedno jestli se rozhodnete pro okna plastová či dřevěná. Oba typy nyní nabízejí komfort užívání. Rozdíl v materiálu poznáte jen díky ceně. Oba typy splňují náročné požadavky na moderní komfortní bydlení. Variabilní profily oken jsou vyhovující pro každý i atypický rozměr. Kvalitní zasklení izolačním sklem poskytne tepelnou i zvukovou a protisluneční ochranu.

V okolí jistě najdete kvalitní firmu na prodej nových oken, která Vám nabídne zajímavou cenu. Ale radíme nespoléhat se pouze na nízkou cenu, pokud tušíte, že by práce nemusela být provedena profesionálně, nepouštějte se do rizika. Za kvalitní okna, která budou sloužit další desítky let, si možná připlatíte, ale budete mít záruku dobře odvedené práce. Ušetřit na výměně oken se dá i objednáním firmy z jiného kraje. Je možné nasmlouvat zakázku i s firmou, která sídlí na druhé straně republiky. Pokud Vám cena dopravy a cena nových oken nepřevýší nabídky firem z okolí, není problém takovou zakázku provést. I firma z druhé strany republiky Vám profesionálně demontuje stará okna a nasadí nová, jen v případě reklamace, servisu to budete mít trochu z ruky.

Rubrika: Bydlení

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera