Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Poničila Vám zima bydlení?

Jaro je tu. S ním některé přípravy, úpravy, radosti i starosti. Zima jako každoročně odhalila nedostatky a způsobila škody. Při plánovaných jarních úpravách v okolí domu nezapomeňte na opravu venkovních schodů, schodišť. Vlivem počasí, neustálými teplotními rozdíly se schody opotřebovávají. Mohou i praskat. Pokud, už venku není sněhová nadílka, začněte rychle s opravou, aby Vaše schodiště dále netrpělo.

Schody zbavte bláta, špíny a prachu. Sníh pravděpodobně odhalil praskliny, úlomky nebo větší poškození schodů. Veškeré spáry vymeťte, případně i vyluxujte, abyste získali opravdu čistou plochu. Pokud si víte rady, jak schody sami opravit, máte vyhráno. Nakupte si stavební materiál, a hurá do práce.

Nové moderní tmely, samonivelační stěrky se dají vcelku dobře nanášet. S těmito materiály je oprava raz dva hotova. Pokud si ale nevíte se schodištěm, chodníky a třeba i poničenou fasádou rady, neváhejte a zavolejte na pomoc firmu hodinový manžel.

S opravou vám pomohou. Sami nakoupí veškerý potřebný materiál a poškozené plochy rychle a kvalitně opraví. S jejich prací budete spokojeni. Ve firmě „hodinový manžel“ pracují odborníci na řemeslné práce všeho druhu. Umí opravit zdi, omítku i fasádu. Dokáží vymalovat pokoje i jiné stěny domu a provedou i odbornou údržbu zahrady či třeba úklid. Využití služeb hodinového manžela na opravu schodiště či na jinou řemeslnou práci doma i na zahradě se Vám vyplatí.

Rubrika: Služby

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera