Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Tipy na dárek do nového bytu?

Přemýšlíte o dárku pro Vaše známé, kteří zakoupili nový byt a pozvali Vás na jeho první návštěvu? Ano, pozvánka na kolaudaci nového bydlení se pojí s tradicí přinést majitelům něco nového, malého či většího pro dekoraci nebo upotřebení v domácnosti. Pozvánka na prohlídku nového útočiště je krásná, ale jak vybrat správný, vhodný dárek, když ještě nevíte, v jakém duchu je byt zařízen?

Květina potěší každého..

Pokud nevíte, v jakém duchu majitelé nový byt zařídili, volte klasiku. Jistě neprohloupíte, když zajdete vybrat vhodnou pokojovou květinu. Kytička se vždy hodí a jistě jich v bytečku zatím moc nebude. Radost také uděláte živou řezanou květinou pro majitelku a přidat k tomu můžete i novou skleněnou vázu. Chcete-li pořídit netradiční dárek do domácnosti, který se upotřebí v jakémkoli bytě, vybrat si můžete z nabídky eshopů. Tady totiž naleznete mnoho druhů domácích dekorací pro radost a potěšení. Nejvíce oblíbené jsou rámečky na fotografie, lampy a lampičky i třeba keramické dekorace. Jistě víte, jaký přibližný vkus mají Vaši známí a tak můžete volit design výrobků pro klasický interiér i pro luxusní byt.

Stačí i maličkost..

Nemusíte hned utrácet tisíce. Radost a úsměv vykouzlíte i maličkostí za pár korun. Malovaná cedulka na dveře, která se bude honosit příjmením majitelů bytu či třeba ozdobný keramický zvoneček na zavěšení v blízkosti dveří, dřevěné dekorace na poličku a jiné maličkosti naleznete v obchodech s bytovým vybavením i na tržišti. Na trhu se Vám nabízí ručně vyráběné výrobky a mnohdy můžete narazit na originální kousek do interiéru.

Originalita se cení

Jako dárek k narozeninám, dárek k vánocům i jako milý dárek do nové domácnosti se hodí také výběr produktů z řad netradičních dárků. Atypické hodiny, které měří čas obráceně či třeba slánka a pepřenka v žertovném duchu jsou skvělé dárky pro radost. Ať již sáhnete po jakémkoli, jistě potěšíte. Majitelé budou překvapeni a získají krásný dárek a milou vzpomínku na Vaši přítomnost v novém bydlišti.

Rubrika: Eshop

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera