Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Nemáte peníze na nové? Vyměňte zboží, co nepotřebujete za jiné!

Ekonomická krize, která zasáhla celý svět, se neodrazila pouze na ekonomice na prodeji nemovitostí, je zde stále citelnější dopad i na lidské hodnoty. Najednou když se dostalo na povrch povědomí, že cena zboží je pofidérní, že peníze nemají vždy stejnou hodnotu a že ne všechny věci si můžeme hned koupit. Najednou se i v lidech znovu začal objevovat pocit, že si toho, co již vlastní mají více vážit. Když se rozhlédnete okolo sebe, okolo panelových domů nevidíte hromady vyhozených věcí. Lidé se již nezbavují starých předmětů z domácnosti bezmyšlenkovitě. Když mát najednou hlouběji do kapsy, máte pocit, že každá věc má svou hodnotu. Tato myšlenka je správná a měla by platit pokaždé, ne jen v této době. Proto se nyní můžete setkat v inzerci s nabídkou prodeje, ale i výměny zboží, které již má něco odslouženo. Mnozí si takto snaží vylepšit rodinný rozpočet a za uspořené pořídit zboží, které zrovna potřebují.

Výměna zboží, služeb zaplacená jinou hodnotou?

Myšlenky se chopili i inzertní portály a tak rubrika s titulem vyměním je již zcela běžná. Ba co dokonce vznikají i nové portály, které se na toto specializují. Proč draze platit za vybavení domácnosti, za nové oblečení. Vždyť to co se jednomu nehodí, jiný uvítá. Jedním z nich je nový portál s názvem Bigchange, který proniká na náš trh. Zde se můžete setkat s nabídkou soukromé bezplatné inzerce na vybavení pro dům a zahradu, na elektro i oblečení. Zde se například výhodně vyměňují dětské oblečky za sportovní potřeby, nebo technické přístroje, mobily a herní konzole za jiné spotřební zboží.

V nabídce internetových portálů nechybí ani inzertní portál specializující se pouze na oblečení. Bazar s názvem Votoč vohoz, zná již skoro každý. Směle se zařadil mezi ostatní bazary a konkuruje inzerátům na Sbazaru, Bazoši apod. Služby, které nabízí, jsou převzaty prvopočátkem z Litvy, kde studenti se chopili myšlenky výměny zboží. S portálem na výměnu se setkáte nyní již po celém světě.

Pokud se Vám zdá, že měnit a vyměnit nikoho nezajímá, jste na omylu. Velká část lidí nabízí pro ně již nepotřebné oblečení a nepožadují peníze. Stačí, když jim na oplátku nabídnete zajímavou věc, zboží či službu, kterou nemusí platit. V dobách dávno minulých tento směnný obchod fungoval všude. Hospodyně starající se o úklid v domě panstva dostala místo peněz potraviny, ten kdo uměl opravit dům, dostal zaplaceno výrobky dané osoby. Všichni byli spokojeni i bez peněz. A na to má nyní navázat i výměnný portál. I když se nyní služby a zboží nenabízí přímo, ale s pomocí internetové inzerce.

Rubrika: Ekonomika
Štítek: inzerce, nemovitosti, úklid

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera