Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Tipy na garden party – Užijte si letní atmosféru i na podzim

Léto skončilo, ale většině z nás se stýská po létě a atmosféře při večerních posezeních.

Ale díky mnoha doplňkům už není problém uspořádat zahradní party i v době, kdy už nás nezahřeje sluníčko a počasí nám nemusí přát.

Při pořádání jakékoli party je nejdůležitější jako první stanovit její datum. Pokud nechcete u stolu zůstat sami, je třeba ho stanovit s dostatečným předstihem, abyste mohli pozvat všechny, na kterých vám zaleží. I vaši známí nebo kolegové určitě ocení, když si budou moci vše naplánovat, zajistit hlídání pro své děti a začít se těšit. Proto hned rozešlete pozvánky, ve kterých je upozorníte na to, že se bude jednat o zahradní party. Bude tedy žádoucí, aby se na to dobře vybavili.

Aby se u vás hostům líbilo a nestěžovali si na zimu, objednejte party stan. Ten vás ukryje před deštěm i větrem a umožní nerušenou zábavu.

Do stanu samozřejmě budete potřebovat dostatek stolů a židlí. Na židle opatřete sedáky nebo návleky, nebudou tak hosty studit a alespoň ženskou část pozvaných vybavte dekami a plédy. Krásně zahřejí a navíc působí celkem efektně. Nábytek si můžete také pronajmout.  Většina firem vám společně se stoly a židlemi půjčí i ubrusy, prostírání či návleky na židle.  A pokud budete chtít své hosty skutečně ohromit, dopřejte jim venkovní ohřívač. Velmi kvalitní jsou třeba od firmy Boretti. Dodávají se v mnoha barvách a provedeních. Ve spodní části mají zabudovánu plynovou láhev a jsou tedy lehce přemístitelné. Pořídíte je od 6889,-Kč.

A nakonec dostatek nádobí – není nutné, abyste používali skleněné a porcelánové servisy. Ty papírové a umělohmotné splní stejnou službu a navíc se nebudete bát, že vám hosté ve večerních hodinách nádobí rozbijí.

Na každé party je tím nejdůležitějším občerstvení. Objednat ho samozřejmě můžete u profesionální cateringové firmy, ale připravit ho můžete i sami. Nikoho jistě neurazí grilované maso a zelenina. Na podzim můžete ale připravit i jednohubky a chlebíčky s majonézou, které jsou v létě zapovězeny. A nezapomeňte ani na různé pochutinky – chipsy, sýry, nakrájenou zeleninu.  A jaké nápoje? V létě na každé party vedou ledové koktejly, ale na podzim a v zimě se potřebujeme zahřát. Proto dejte přednost teplým nápojům. A nezůstávejte jen u kávy a čaje. Mnoho firem nabízí různé druhy džusů, které se dají ohřívat, chybět by neměl ale ani klasický grog, svařené víno a třeba i griotka a punč. A hlavně všechno připravte v dostatečném množství. Není nic smutnějšího, než party na které jsou stoly prázdné a hostům kručí v břiše.

A nezapomeňte ani na zábavu, kterou můžete klidně skombinovat s občerstvením. Zabijte dvě mouchy jednou ranou a objednejte si barmanskou show. A i když nebude nikomu zima a všichni se budou dobře bavit, je lepší mít do zásoby připravenu variantu pro případ nouze. Na podzim se výborně hodí třeba pétanque – můžete se rozdělit na týmy a společně si zahrát. A po přestávce se všichni rádi vrátí na svá místa a znovu se vrhnou na jídlo a nápoje.

Přejeme vám, aby se vaše party podařilo a hosté z ní odcházeli spokojení a těšili se na další, kterou budete pořádat.

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera