Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Chcete vydařený vánoční firemní večírek? Poraďte se s profesionály!

Pořádání vánočních večírků

Pořádání vánočních večírků

Firmy už plánují firemní večírky. Podle posledních průzkumů si firemní akce oblíbilo pouze 16 procent zaměstnanců. Přitom tyto akce mají mimo jiné za úkol utužovat pracovní kolektiv. Zaměstnanci zde mají možnost neformálního setkání s vedením společnosti, či kolegy z jiných oddělení.

 

Vánoce se blíží a na organizaci večírku už není čas

Při pořádání vánočních večírků je nejlepší požádat o pomoc profesionály. Pořádáním těchto akcí se zabývají event agentury. Postarají se o vše. Mimo jiné mohou navrhnout i program vánočního večírku, pokud si s ním nevíte rady.

Profesionální event agentura může zajistit známé i neznámé umělce a dodá vyškolený pomocný i technický personál. Zaměstnanci agentury pak samozřejmě dohlíží na celou akci.

Jak předejít nudnému vánočnímu večírku?

Chlebíčky a rozlévané víno k dokonalému večírku nestačí. Moderní event agentura se postará, aby se zaměstnanci na firemním večírku nenudili. Vybere netradiční místo konání akce, zážitkový program a kvalitní i třeba exotickou gastronomii.

Nejdůležitější součástí nezapomenutelné vánoční párty jsou její hosté. Zaměstnanci musí o večírku nejen vědět, ale musí se na něj také těšit. Program má být originální.

Novinkou vánočních večírků je program na téma

Vánoční večírek

Vánoční večírek

Některé firmy se pokoušejí do podoby vánočního večírku promítnout předmět svého podnikání. Důležitá kapitola organizace vánoční párty je stravování, které se většinou řeší rautem.

Novinkou v programech vánočních večírků jsou tematické programy. Je to např. uspořádání staročeských Vánoc, kdy je celá atmosféra a gastronomie ve stylu staročeských tradičních Vánoc.

Můžete podniknout i „Vánoce kolem světa“. Jde o ukázky zvyklostí v různých koutech světa a mezinárodní rozmanité gastronomie. Existuje třeba i pekelná párty v červených barvách za přítomnosti čertů a polykačů ohně.

Na konci firemního Vánočního večírku by se měly rozdávat mělo dárky zaměstnancům. Vedení může i vyhlásit pracovníka roku. Dobrá event agentura zajišťuje zároveň dopravu hostů na večírek i domů.

Rubrika: Zábava

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera