Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Jak cestovat zadarmo?

Zajímá vás cestování, ale nemáte dostatek peněz na to, abyste si financovali výlety do různých koutů světa? Zkuste pracovat v cestovní kanceláři. Poznáte spoustu míst i zajímavých lidí, kteří obohatí váš život. Zažijete situace, kterými jistě pobavíte i své známé.

Výhody práce v cestovní kanceláři

Práce v cestovním ruchu

Práce v cestovním ruchu

Možná i říkáte, hledám práci příliš dlouho a nemám úspěch. A co takhle zkusit možnost práce v cestovním ruchu? Jako delegát cestovní kanceláře získáte navíc možnost cestovat do různých krajin.

Specializovat se můžete i na jednu oblast, která se stane vaším druhým domovem. Práce v cestovním ruchu vyžaduje nezávislost a samostatnost. Hodí se spíš pro mladé lidi bez závazků.

Nejdůležitější je příprava životopisu

Pokud chcete vložit životopis na některý z portálů, pečlivě ho připravte. Pokud posíláte životopis na nabízenou pozici, seznamte se s činností firmy a podle ní ho upravte.

Každý životopis musí mít jasnou strukturu. Začíná vašimi osobními údaji. Obsahuje dosažené vzdělání. Začněte od toho nejaktuálnějšího a skončete tím nejstarším. Popište i dosavadní pracovní zkušenosti, jazykové dovednosti, ostatní zájmy a schopnosti.

Nikdy si ale v životopisu nevymýšlejte, na všechno se nakonec přijde a potom se budete cítit trapně. Nakonec si zkontrolujte pravopis, gramatické chyby by vám neudělaly dobrou vizitku.

Jak získat práci v cestovní kanceláři?

Moře

Moře

Jestli se cítíte na práci v cestovním ruchu, bude třeba ve vašem životopisu zdůraznit určité dovednosti. Samozřejmostí by měla být znalost minimálně jednoho cizího jazyka.

Výhodou je, když jich ovládáte víc. Velké plus pro vás bude znamenat i to, pokud jste už procestovali různé země a můžete se pochlubit jejich znalostí.

Nezapomeňte zmínit ani časovou flexibilitu a ochotu učit se novým věcem. Když napíšete životopis dobře a dostanete se k osobnímu pohovoru, připravte se na to, že byste měli vystupovat příjemně a mile, tedy tak, aby s vámi každý rád cestoval.

Rubrika: Cestování

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera