Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Jak najít kvalitní bydlení? Svěřte se profesionálům!

Chcete pořídit nový byt, ale nevíte jak se rozhodnout? Nabídka nemovitostí je v současnosti velká a není úplně jednoduché se v ní vyznat. Nejdůležitější je všechno dobře promyslet a ujasnit si svoje představy. A potom vám doporučujeme obrátit se na odborníky, ať už realitní makléře nebo developery. Poradí vám s výběrem, dají pozor na všechno podstatné a ušetří vám práci.

Ujasněte si svoje představy

Luxusní byty

Luxusní byty

Nejdřív si formulujte svoje priority a to, co od bydlení očekáváte. Chcete dům se zahradou, byt nebo byt s terasou? Vyhovuje vám bydlení na venkově nebo raději ve městě? V nabídce najdete opravdu všechno.

Důležitá je třeba dopravní obslužnost a občanská vybavenost. V každém případě vám doporučujeme obrátit se na odborníky, kteří zprostředkovávají prodej luxusních bytů. Pomůžou vám jak s výběrem, tak se všemi administrativními záležitostmi.

Nebudete muset ztrácet čas běháním po úřadech a sepisováním smluv. A navíc vás ochrání před předraženými nabídkami, kterými se trh s nemovitostmi jen hemží. Jestli vám vyhovuje luxusní bydlení, zkuste se zaměřit na developerské projekty.

Modřanský háj? Spojení luxusu a přírody

Prodej luxusních bytů

Prodej luxusních bytů

Jedním z takových projektů je Modřanský háj, který se nachází v lokalitě Praha 4 nedaleko nádherné Modřanské rokle. Můžete si tu užít spoustu zajímavých procházek. Modřanský háj nabízí bydlení v nízkých bytových domech, ke kterým postupně přibudou i terasové domy a villadomy.

Najdete tu byty ve velikostech od 1+kk až po rozlehlé byty 4+1. Byty jsou víceméně připraveny k nastěhováním. Na podlahách je laminátová plovoucí podlaha, koupelna je obložena a vybavena sanitárním zařízením a kuchyň je přichystaná k osazení.

Velkou výhodou tohoto projektu je i jeho umístění. Autem budete v centru Prahy za 15 minut, MHD vás tam doveze za pouhých 30 minut. A přitom budete bydlet v přírodě. Samozřejmostí je i veškerá občanská vybavenost.

Jak ale takový byt financovat?

Pořídit si luxusní bydlení v Modřanském háji není problém. Nutné je zaplatit rezervační poplatek ve výši 55 tisíc korun. Dále musíte složit 15 procent z celkové částky a po podpisu kupní smlouvy doplatek (85 procent z celkové částky).

Řešením je hypotéka

Hypotéka

Hypotéka

Vše můžete financovat hypotékou, kterou vám pomůže sjednat hypoteční makléř. Navrhne vám možnosti hypoték z různých finančních institucí. Vy si vyberete tu, která vám bude nejlíp vyhovovat.

U hypotéky, kterou vám sjedná hypoteční makléř, budete mít záruku rychlejšího schvalovacího procesu. Navíc si ušetříte spoustu běhání a vyřizování.

Vyberte si tak, abyste byli spokojeni a abyste už nikdy nemuseli shánět nové bydlení. A byty v developerských projektech vám tuhle možnost nabízejí.

 

Rubrika: Bydlení

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera