Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Liposukci podstupují i muži, chtějí držet krok

Muži touží po mládí

Muži touží po mládí

Možná se budete divit, ale liposukce pro muže rozhodně není výjimečnou záležitosti. V České republice je každý desátý zákazník podstupující liposukci muž. I pro muže je totiž těžké držet krok s mladšími kolegy v práci. Navíc se chtějí se líbit ženám. Mimo jiné jim v tom pomáhá i liposukce.

I muži chtějí změnu bez bolesti

Nejčastějšími zákroky jsou u mužů hlavně liposukce břicha a také liposukce podbradku a prsou. Snahou všech klinik v současné době je, ujistit zákazníky, že se za své problémy nemusí stydět a mohou je v klidu a v pohodlí řešit.

Největším lákadlem všech klinik je ale hlavně bezbolestná liposukce. Je to řada technik, o které mají právě muži největší zájem.

Muži si vybírají laserovou liposukci

Yesvisage

Yesvisage

Bezkonkurenční výsledky v oblasti liposukce má laserová liposukce. Jako jediná zároveň stahuje a vypíná pokožku v ošetřované části těla. Je bezpečná a bez ztrát krve.

Laserová liposukce má ale také vedlejší účinky. Díky působení laseru na vaši pokožku se můžete totiž zbavit celulitidy a strií. A to jistě ocení nejen pánové ale i dámy.

Jsem vhodným kandidátem pro liposukci?

Liposukce břicha

Liposukce břicha

Pokud se ptáte, zda právě vy jste vhodný k podstoupení liposukce, zvažte několik důležitých bodů. Liposukce vás nemůže zbavit veliké nadváhy a ani vám nepomůže odstranit pivní bříško.

Projděte si diskuze a blogy a absolvujte konzultaci na vámi zvolené klinice. Je dobré také být před takovou změnou také v dobré psychické i fyzické kondici. Takže pánové, berte to s lehkostí!

Rubrika: Zdraví

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera