Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Zapomeňte na unavený pohled! Zkuste zvýraznit své oči

Řasenka a tužka na oči, to jsou zbraně, které vlastní snad už každá dáma. Je vám to ale málo? Toužíte po uhrančivém pohledu div z třicátých let? Pak je to ten nejmenší problém, milé dámy! Poradíme vám, jak toho dosáhnout bez nejmenších starostí a vyvrátíme mýty, které se s péčí o řasy pojí.

Krása bolí

Krásné oči

Na toto pořekadlo můžete klidně zapomenout. Pokud vám někdo tvrdí, že musíte trpět, můžete se mu klidně vysmát. V oblasti zhušťování řas to platí obzvlášť! Prodlužování je bezbolestná technika, ze které se budete těšit minimálně jeden měsíc.

A nebudete se muset o nic starat. Horší je to pokud se do prodlužování pustíte sama doma. Řasy se často odloupnou už během jednoho večera. Svěřte se proto raději do rukou odborníků. Nebudete litovat.

Pečujete o své nehty? Tak proč nepečujete i o své řasy?

Asi si říkáte, že je běžné zhušťování řas v Praze a že ve vašem městečku je tato technika nedostupná. Opak je ale pravdou. Prozkoumejte internet a dozvíte se, že prodlužování a zhušťování řas je běžné v každém vybavenějším kosmetickém salónu.

Bojíte se, že vás to bude stát spoustu peněz? Ani to není pravda. Běžně se cena pohybuje okolo pěti set. Běžně je ale k dosažení i lepší cena. Kosmetické salóny prodávají na slevových portálech poukazy, které dosahují ceny okolo tří set. A to už pak vůbec není o čem váhat.

Oko jako okno do duše

Řasy

Řasy

Posledním mýtem, kterým se vás příznivci naturální krásy budou snažit odradit je, že budete vypadat nepřirozeně. Pravdou ale je, že až přijdete ze salónu, nikdo nepozná, že máte umělé řasy.

Rozhodně je ale každý bude obdivovat! Řasy vám dodají ženskosti i sebevědomí. Navíc oči jsou jedním z nejdůležitějších komunikačních kanálů. Tak je nezanedbávejte a experimentujte.

Rubrika: Služby

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera