Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Proč si připlatit za kancelář?

Pokud si chcete pronajmout kancelář, jsou jistě peníze jedním z nejdůležitějších bodů, na které berete ohled. To je přirozené. Zvažte ale pečlivě, co za své peníze dostanete. Nejlevnější volba, často nebývá tou nejvýhodnější.

Když obracíte každou korunu

Kancelář

Kancelář

Nikdo nechce bezmyšlenkovitě rozhazovat své těžce vydělané peníze. Často to ale děláme. Často totiž investujeme do položek, které se na oko zdají být super výhodné.

Bohužel je někdy cena až to poslední na co bychom se měli dívat. V první řadě si promyslete, co si představujete pod slovy pronájem kanceláře.

V jaké stavu chcete prostory obdržet? Jste ochotni trávit v prostoru týden přípravou, než se nastěhujete? Chcete si zajišťovat zabezpečení, úklid, techniku i vybavení?

Hity v pronájmech kanceláří

Kanceláře

Kanceláře

 

To co je ve světě běžným standardem se nyní začíná úspěšně dostávat i do Čech. Office centrum se i u nás začíná stávat vysoce vyhledávanou variantou pronájmu kancelářských prostor.

Má mnoho nesporných výhod. Zajistí vám parkovací místo, ostrahu v budově i před budovou, recepční služby, techniku, vybavení, klimatizaci a zkrátka veškerý komfort, který si v kanceláři dovedete představit.

A nevýhoda? Nevýhodou je samozřejmě vyšší cena. Zvažte ale pečlivě, jaké služby chcete a kolik za ně zaplatíte ve své samostatné kanceláři.

Co je na levných variantách nejdražší?

RealitniEso_Logo_338x87

Odpověď je jednoduchá. Nejdražší je vždycky čas. Pokud podnikáte, jistě mi dáte za pravdu. A čas je přesně to, co musíte investovat do levnější samostatné kanceláře a co vám ušetří dražší kancelářské centrum.

Do centra prostě přijdete a uděláte si svou práci. O veškerý chod se už postará někdo jiný.

U samostatného prostoru vás buď spasí úklidová firma, nebo si budete s kolegy vynášet koše v kancelářích sami a každý den přijdete o hodinu dřív vytřít podlahy. Je jasné, že peníze hrají hlavní roli. Zvažte ale, co si za ně kupujete.

Rubrika: Ekonomika

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera