Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Prodloužit řasy? Ano, ale chraňte sebe sama!

Toužíte mít nezapomenutelný a okouzlující pohled ve stylu hollywoodských celebrit? Není nic jednoduššího. Objednejte se do salónu a nechte si zhustit a prodloužit řasy. Nepouštějte se ale do kosmetické práce sama. Můžete tím svým řasám i pokožce kolem očí nevratně uškodit.

Jak si najít vhodný salón?

Krásné řasy

Krásné řasy

Nejlepší metodou bývá vždy ústní doporučení. Máte kamarádku, kolegyni, známou, která si nechává prodlužovat řasy? Nebojte se jí zeptat na její oblíbený salón a navštivte ho také.

Zhušťování řas v Praze provádí téměř každý kosmetický salón. O to více je těžší najít dobrou kvalitu za příjemnou cenu. Ústní doporučení je k nezaplacení. Pokud takovou možnost nemáte, probádejte vody internetu a najděte si pár vhodných kandidátů.

Do salónů se pak vydejte, zeptejte se, jakou techniku vám doporučí a kolik si za ní účtují. Během rozhovoru zjistíte i jaké je chování personálu a uvidíte, kde se budete cítit dobře a komu můžete důvěřovat.

Nebuďte sólistka!

Do samotné akce se v rámci zajištění vašeho bezpečí nepouštějte sama! Alespoň napoprvé ne.

Umělé řasy jsou sice levnější než celá procedura prodlužování v salónu, ale máte jistotu, že si řasy nepoškodíte a nezraníte se při manipulaci s lepidlem.

Je velmi těžké řasy aplikovat a uhlídat, aby vám lepidlo nekáplo do očí nebo na pokožku okolo oka. Obojí je velmi nebezpečné. Při zásahu lepidla s okem musíte ihned vyhledat lékařskou pomoc.

I sama o sebe musíte pečovat!

Krásné oči

Podstoupila jste zhušťování řas? Tím ještě všechno nekončí. Prvních 24 hodin nesmí vaše řasy přijít do kontaktu s vodou. Dva nepoužívejte žádnou řasenku a jinou řasovou kosmetiku.

Později nepoužívejte žádné řasenky a odličovací přípravky na bázi oleje. Řasy by se vám mohly odlepit.

Obličejové krémy aplikujte vždy jen okolo očí a nikdy ne na řasy. V salónu, kde aplikaci prováděli, vám jistě doporučí vhodnou kosmetiku a poradí vám, jak na to.

Rubrika: Služby

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera