Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Rodinné album, od kterého neodtrhnete oči

Mohlo by se zdát, že rodinným albům už dávno odzvonilo. Fotky často uchováváme už jen v digitální podobě. Možná je to i tím, že klasický vzhled fotoalb nás dávno neláká. Proč ale místo alba nevytvoříte scrapbook? Originální fotoknihu s nevyčíslitelnou přidanou hodnotou.

Klasickým fotoknihám odzvonilo

kreativní zábava pro ženy - scrapbooking

kreativní zábava pro ženy – scrapbooking

Tvorba fotoalba už dávno není jen záležitostí hospodyněk, které neví, čím zaplnit nudný zimní večer. Od té doby, co se po světě rozšířila vysoce návyková metoda scrapbooking, tvorbu alb každý miluje.

Není to totiž jen otrocká práce spočívající ve vsazování fotek do černých štítků. Je to výtvarné umění, je to koláž, je to prostor pro literární vyjádření a pro sdílení zážitků. Je to místo, ve kterém jen vy určujete pravidla.

Jaká pravidla platí v novodobé éře alb?

Rodinné album

Rodinné album

Pravidlo pro tvorbu vašeho kreativního alba, zvaného dle názvu techniky scrapbook, je jen jedno. A to zní, že fantazii se meze nekladou. Nudí vás klasická plastová alba? Použijte místo nich klidně váš sešit z první třídy!

Nechcete fotky zasazovat na černý podklad? Vytvořte si svůj vlastní. Použijte dekorační papíry, novinové výstřižky nebo stránky z knih. Uvidíte, že díky originálnímu zpracování vaše vzpomínky nikdy nezestárnou a navíc je můžete upravit přesně tak, jak si vy přejete.

Kde se inspirovat pro vlastní tvorbu?

Rodinná zábava

Rodinná zábava

V první řadě prohledejte internet. Najdete zde obrázky zkušených scrapbookařů, kteří mají na kontě nejedno takové album. Nutností je také prozkoumat eshop scrapbook. Zde najdete stovky vzorovaných papírů, razítek, nůžek, vyřezávátek i originálních alb.

Nemusíte se vůbec bát, že vás scrapbooking finančně zruinuje. Pomůcky pro tvorbu nejsou drahé. O nic dražší než klasické produkty z papírnictví. Jejich originální vzhled ale běžné produkty z papírnictví nedokážou napodobit.

Navíc není nutné vše nově nakupovat. Tvorba je založená i na kreativní recyklaci všeho, co najdete u sebe doma.

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera