Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Soutěžte se společností ELIMON!

Jak zpestřit život stávajícím zákazníkům? Na to by se měli ptát všichni dodavatelé. ELIMON přichází krom příznivých cen a ulehčení zákaznické komunikace také s celoroční soutěží. Oslavte se společností její desetileté fungování na trhu tak, že si odnesete každý měsíc výhru.

Proč soutěžit?

Dodavatel energie

Dodavatel energie

Každého zákazníka potěší, že se o něj jeho dodavatel stará a snaží se mu odebírání energií zpestřit.

Soutěž je důkazem o zákaznickém přístupu společnosti. A to se dnes vysoce cení. Pokud se na zákazníky nezaměříme, nemají důvod u nás setrvat.

Dodavatel ELIMON a.s. si klade za cíl, aby se její zákazníci cítili komfortně. A aby čerpání energií i komunikace se společností byla jednoduchá, bez skrytých pastí a svěží. Nyní navíc můžete dostat ještě „svěží“ výhru! A navíc levná elektřina je také výhra.

Kdo může soutěžit?

Levná elektřina

Levná elektřina

Soutěžícím se může stát každý, kdo odebírá energii od společnosti ELIMON a to fyzická a právnická osoba s trvalým bydlištěm v České republice. Zahrát si můžete nejen vy, ale zapojit se můžete například i jako celá firma.

Další podmínkou je, že odběr energie byl u vás již zahájen a předcházela mu Smlouva o sdružených dodávkách plynu nebo elektřiny. Tyto smlouvy pak budou zařazeny do slosování o ceny.

Kdy to vypukne?

Soutěž ELIMON

Soutěž ELIMON

Soutěž bude probíhat od 31. 1. 2014 do 31. 12. 2014. Výherci ale budou vyhlašováni každý měsíc!

Každého pátého v měsíci bude na stránkách www.elimon.cz vyvěšen seznam výherců. Pokud výhercem budete vy, očekávejte, že vás v následujících pěti dnech bude ELIMON kontaktovat na váš e-mail nebo telefon.

Proč se stát stávajícím zákazníkem?

Soutěž je samozřejmě jen takovým zpestřením. Mnohem podstatnější jsou věci, které skutečně potřebujete, a usnadní vám život. ELIMON nabízí kromě vyřízení dotazu do 24 hodin a dostupné zákaznické linky i bonusy navíc.

Garantuje vám nejnižší ceny elektřiny a plynu na trhu. Pro společenství vlastníků jednotek lze cenu ještě více upravit.

Prodej elektřiny patří k hlavním činnostem společnosti, ale dále zajišťuje mimo jiné také správu kotelen nebo energetický audit a poradenství.

Rubrika: Ekonomika

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera