Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Jak získat slevu na ceny za energie zadarmo?

Internet je zaplaven kalkulátory cen plynu a elektřiny. Tváří se nezávisle, ale ne vždy tomu tak bývá. Vyhledávejte jen tam, kde vás nečeká skrytá reklama. Vybírejte pozorně a buďte ostražití vůči manipulaci dodavatelů.

Číhají na nás všude

Levná elektřina

Levná elektřina

Jsme zaplaveni reklamou. A dávno už není ctí hlásat otevřeně reklamu na svůj podnik či výrobek. Nyní je trendem reklamy skrývat, aby se k zákazníkovi dostaly nenápadně.

Aby zákazník nepoznal, že je obětí reklamy. Váš oblíbený seriálový hrdina jezdí v autě jen od určité značky, nosí oblečení od určité značky, má skvělý počítač jen od určité značky.

Sympatizujete s ním? Pak se vám líbí i jeho styl života a o to právě všem prodejcům jde. Bohužel se tato situace neliší ani v kategorii prodeje plynu a elektřiny. Levná elektřina nebo plyn je ale jistě vaším cílem. Jak na to?

„Nezávislé“ kalkulátory cen

Na každé webové stránce nabízející energie najdete kalkulačku cen. Bohužel ale výsledek neodpovídá realitě a nenabídne vám nejvýhodnější nabídku. Většinou výběrem zvýhodňuje jednu jedinou společnost.

V seznamu kalkulačky cen často nejsou všichni dodavatelé a vyhledávač nabízí jen toho klienta, který jim dá vyšší provizi. Toto bohužel není žádná pomluva ale realita, se kterou se můžete každodenně na internetu setkávat.

Pokud vám kalkulačka cen elektřiny a plynu vyhodí jen doporučený produkt a nikoli kompletní přehled cen všech dodavatelů – dejte si pozor!

Existuje cesta ven?

Dodavatel energie

Dodavatel energie

Zajímá vás, jak se z tohoto bludného kruhu dostat? Buďte pozorní vůči reklamě, věnujte čas ověřování informací a čtěte jen spolehlivé a ověřené zdroje. Zvykli jsme si, že vše zjistíme jednoduše a ihned.

To ale neplatí o kvalitních důvěryhodných informacích. Zaměřte se na kvalitu a investujte svůj čas, jde přeci o vaše peníze. Naštěstí zde existuje jedna nezávislá kalkulačka cen energií a ta je na webu Energetického regulačního úřadu.

Pokud nechcete ceníky jednotlivých dodavatelů studovat sami, využijte přímo možnosti ERÚ. Srovnání cen plynu nebo elektřiny bude objektivní, čímž ochráníte tím sebe i své peníze.

Rubrika: Ekonomika

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera