Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Ministerstvo kreativity varuje: Scrapbooking brzy postihne vás i lidi ve vašem okolí

Jste tvůrčí osoba se sklonem k závislostem na krásných věcech? Pak pro všechno na světě nikdy nezkoušejte scrapbooking! Je to výtvarná technika, která každého naprosto dostane a těžko se s ní přestává. A má také silné vedlejší účinky – zlikvidujete kvůli ní pár starých alb z papírnictví od naproti, které hyzdí vaší knihovnu.

Jak se projevuje jednání pod vlivem?

Srapbook čtvrtka

Scrapbook čtvrtka

Celý akt probíhá v několika fázích.

Osoba provozující scrapbooking v první fází zasedne k internetu a prozkoumá, jak vypadají díla „starých mistrů“.

V druhé fázi vyběhne z domu rovnou do papírnictví. Ve třetí fázi prohledává doma staré zaprášené šuplíky s kdejakou veteší a především s fotkami.

Ve čtvrté fázi stříhá, lepí, kreslí, píše. A v páté fázi vyhazuje všechna alba, na kterých jsou delfíni, štěňátka nebo květ hortenzie a proces začne znovu.

Složení drogy

Droga zvaná scrapbook se skládá z jakéhokoli sešitu, který uživatel svou kreativitou přetvoří ve fotoalbum.

Doplňkovými látkami jsou například dekorativní papíry, které se dají vystřihovat do různých tvarů a vrstvit, razítka s netradičními obrázky, inkousty všech barev, pastelky, pera, dekorativní nůžky.

Nezbytnou složkou jsou ovšem fotky, které dostanou v kombinaci se scrapbook úplně jiný rozměr. Dostanou váš osobní otisk a ve vaší hlavě najednou znovu ožijí vzpomínky, které byly schovány pod plastovou slupkou běžného alba.

Distribuční místa

Gumová razítka

Gumová razítka

Všichni uživatelé se radují, protože scrapbooking se rozšiřuje víc a víc a není proto těžké se ke své dávce štěstí dostat.

Pro uživatele existuje speciální eshop scrapbook, na kterém najdete vše potřebné pro začátečníky i pokročilé. Počítejte ale s tím, že na stránkách strávíte možná i několik hodin.

Začátečníci jsou často překvapeni, že cokoli si v hlavě představí, už dávno někdo realizoval jako vzor pro razítko nebo dekorativní papír či nálepku. Scrapbooking vám zamotá hlavu. Ale přesně tak, jak to milujete.

 

Rubrika: Zábava

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera