Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Nevěsta jako z pohádky

Ať už si svou svatbu představujete jakkoli, vždycky se budete jako nevěsta chtít cítit úžasně. K tomu pocitu neodmyslitelně patří vhodný outfit, který bude korespondovat s vaším naladěním a bude ozdobou celé akce. Pokud chcete ctít současné trendy, poradíme vám, čím právě teď můžete nadchnout.

Vrstvení letí!

Zátiší s prstýnky

Zátiší s prstýnky

V kategorii svatebních šatů stále vedou trendy hlásající jednoduché střihy a béžové barvy.

Právě k těmto jednoduchostem přinášejí stylisté mnoho možností, jak je pozvednout na vrchol elegance a jak vše podtrhnout k dokonalosti.

K jednoduchým šatům se nedoporučuje nosit něžné, nenápadné dámské řetízky. V kurzu je teď mimo jiné znovu zlato. A nemyslete si, že uspějete s jedním řetízkem. Klíč je totiž ve vrstvení.

Takže ne jeden, ale třeba deset zlatých řetízků různých délek a struktur. To skvěle podtrhne vaši ženskost a odliší vás to od tradičního nudného vzhledu cudné a nenápadné nevěsty.

Experimentujte s materiálem!

Dámské řetízky

Dámské řetízky

Jak jsme již zmínili v předchozích řádcích, do kurzu se znovu vrací zlato.

Je v něm více vyzrálosti a ženskosti.

Nicméně moderní doba dovoluje experimentovat s různými materiály.

Jeden faktor si ale ohlídejte při každé koupi jakéhokoli šperku.

Tím faktorem je kvalita. Nic vás nerozčílí tolik, jako když krásný šperk z bižuterie do vaší svatby zmatní, zčerná nebo se poškodí při zkoušení.

Nevěsty i ženichové si pro tuto příležitost nemohou vynachválit šperky z nerez oceli. Lidé s citlivou kůží ani alergici na tento materiál nemohou mít alergickou reakci.

Nerez ocel teď jednoznačně vede v trendech snubních prstenů. Slovo ocel evokuje něco mohutného, tvrdého, ale nebojte se, šperkaři vytvářejí i jemné a něžné, originální tvary. Rozhodně si mezi nimi vyberete.

Nezapomeňte na video!

Zátiší s manželi

Zátiší s manželi

Svatbu prožijete (v lepším případě) jednou za život. Budete krásná tak, jako možná nikdy předtím.

Proto první věcí, kterou kromě svého vzhledu zajistíte, musí být svatební kameraman. Uchováte si tak svou i manželovu podobu v době vrcholu vaší lásky už navždy.

Rubrika: Trendy

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera