Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Jak najít levnou kancelář?

Hledáte vhodné sídlo pro vaše podnikání? Nechte nás hádat – potřebujte, aby bylo dobře dostupné, naprosto vhodné a k tomu ještě levné. To hlavně. Sehnat v Praze levnou kancelář, ale nemusí být tak těžké, jak si myslíte.

Nevýhody „výhodné“ koupě

Kanceláře v Praze

Kanceláře v Praze

Při výběru vhodného prostoru rozhodně nepostupujte ve stylu „nechci slevu zadarmo“.

Nesnažte se za každou cenu slyšet na nejnižší možnou částku.

Často si pak koupíte akorát tak zajíce v pytli.

Pronájem kanceláře nejprve dobře prozkoumejte. Zjistěte, v jaké stavu se místo nachází, přizvěte si nezávislého odborníka, architekta, který vám poradí.

Chcete-li ušetřit, pak si musíte všechno umět dobře spočítat. Jedna část nákladů na kancelář je nájem a část druhá je její provoz. Na to nezapomínejte.

Být či nebýt na hlavní třídě?

Pravděpodobně vás láká, umístit své sídlo co nejblíže centru. Neomezujte se ale pouze na tuto jedinou stereotypní představu. Ve skutečnosti totiž chcete, aby vaše kancelář byla dobře dostupná pro vaše zákazníky, a aby byla na očích.

A to nemusí nutně splňovat jen sídlo na Václavském náměstí. Kanceláře v Praze můžete umístit i na okraje Prahy, pokud k nim povede snadná cesta.

Situujte své sídlo co nejblíže ke stanicím metra nebo tramvaje. Tak budou mít všichni klienti šanci se k vám dostat snadno.

Hledejte nové možnosti!

Kanceláře

Kanceláře

Stanovte si požadavky, bez kterých se neobejdete.

Netvořte si ale jasnou představu o tom, jak by měli věci konkrétně vypadat.

Otevřete se tak novým vizím a realizaci svých potřeb pak možná spatříte tam, kde byste to před tím nečekali. Nemusíte s makléřem obcházet denně desítky míst. Office centrum například může nabídnout naprosto bezstarostný pronájem. K prostoru totiž poskytne i služby, za jaké byste jinak museli platit extra, nebo si je zajišťovat sami.

Je potřeba si dobře propočítat, do čeho investujete. V office centru můžete najít v ceně i úklid, recepci, ostrahu, parkovací místo, vybavení, … Promyslete si dobře, kde ušetříte skutečně.

Rubrika: Ekonomika

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera