Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Plánujete teambuilding pro váš tým? Nepromarněte jeho možnosti!

Teambuilding je v posledních letech ve stále větší oblibě. Má velmi pozitivní vliv na prohlubování vztahů mezi zaměstnanci a často může pomoci vyřešit i napjaté vztahy. Také zlepšuje týmovou spolupráci a týmového ducha. Teambuilding by měl být kombinací práce a zábavy v příjemném neformálním prostředí.

Chybí vám team spirit? Jděte spolu ven!

Teambuilding

Teambuilding

Teambuilding se obvykle skládá ze společných aktivit mimo pracovní prostředí.

Nejčastější variantou je víkendový pobyt. Program se skládá z různých týmových úkolů, které napomáhají posílit týmového ducha. Společné řešení problémů zlepšuje komunikaci a vzájemnou spolupráci. Nemusí jít jen o řešení skládaček nebo různých projektů. Podoba teambuildingových her může být i zajímavější.

Adrenalinové aktivity nebo outdoorové hry vám přinesou nové zážitky a navíc zlepší vaše týmové schopnosti. Pokud se spolu s vašimi kolegy ocitnete v nevšedních situacích, musíte mít rychlý úsudek a ochotu ke spolupráci.

K teambuildingu patří i zábava

Profesionální barman

Profesionální barman

Po celodenních aktivitách si zasloužíte i oddech a trochu pobavení.

Večerní posezení s hudbou, tancem nebo barman show vás příjemně osvěží. Ale i tyto aktivity mají pozitivní vliv na vaše pracovní vztahy. Posezení s kolegy a sdílení společných zážitků utuží vaše vzájemné vztahy.

Nad sklenkou vína se také lépe poznáte a možná dáte vzniknout mnohým přátelstvím. Při běžném pracovním styku ani nemusíte dobře poznat pravou povahu vašich kolegů. Tady může být všechno jinak.

Nevíte si rady? Nechte to na jiných!

Zařídit celý teambuilding není snadné. Vhodné ubytování, program, zábava, doprava. Nevíte co dřív? Váš problém lehce vyřeší event agentura specializující se na firemní akce. Taková agentura má mnoho zkušeností. Uspořádat teambuilding je pro profesionály hračka.

Stačí vyjádřit svou představu a časový i finanční rámec. Vše ostatní můžete nechat na agentuře. Perfektní teambuilding přímo na míru budete mít bez starostí a ztráty času.

Rubrika: Ekonomika

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera