Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Rozpadá se vám pracovní tým? Zkuste teambuilding!

Vztahy v pracovním kolektivu mají podstatný vliv na pracovní výsledky. Každá kvalitní firma si zakládá na podpoře dobrých vztahů mezi zaměstnanci. Při některých projektech je také potřeba silná týmová spolupráce. Vztahy i týmového ducha lze podpořit při team buildingu.

Team building pro lepší výkony

Team building

Team building

Team building skýtá mnoho možností pro zlepšení vztahů ve vaší firmě.

Je také příjemnou motivací zaměstnanců k lepším pracovním výkonům.

Často také může vyřešit napjaté situace mezi kolegy a pomoci pročistit ovzduší. Obvykle se pořádají team building víkendy a různé jiné výjezdy mimo firmu. Změna prostředí a jeho neformálnost má velmi pozitivní vliv.

Společný víkend také znamená, že spolu kolegové budou trávit celý den a ne jen omezenou pracovní dobu, jak je běžné. Díky tomu se mohou lépe poznat a zapracovat na svých vztazích.

Práce i zábava

Team spirit

Team spirit

Hlavní náplní celého dne jsou team building aktivity.

Jedná se zejména o společné aktivity a hry, které podporují team spirit.

Řešení problémů a úkolů ve skupině, podporuje týmovou spolupráci a zlepšuje komunikaci mezi kolegy. Také zábavné a adrenalinové aktivity, založené na týmovém duchu, mohou značně ovlivnit vzájemné vztahy. Pokud musí kolegové spolupracovat například při lezení na skále, naučí se tuto spolupráci přenést i do pracovního prostředí.

Utužování vztahů je ale i o zábavě a odpočinku. Nejlepší je celodenní práci zakončit posezením při sklence nebo tancem či jinou zábavou.

Nechte se obohatit novými dovednostmi

Team

Team

Součástí team building může být i seminář nebo školení.

Je dobré tuto příležitost využít i ke vzdělávání zaměstnanců.

Například seminář týkající se PR bude mít pozitivní přesah pro propagaci vaší firmy. S přípravou takového semináře vám může pomoci agentura specializující se na PR. Stačí si vyhledat například PR agentura Praha a najdete nepřeberné množství kontaktů na agentury v oblasti Prahy.

Rubrika: Ekonomika

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera