Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Jak na firemní večírek? Nepodceňte plánování!

Co dělá večírek firemní večírek skutečně úspěšným? Alkohol? Odhalené kolegyně? Svůdní kolegové? Ne, ne. Tajemstvím legendárního večírku je totiž dokonale promyšlený plán!

Vyvarujte se klasickým chybám

Firemní akce

Firemní akce

Firemní večírky dopadají často špatně. Organizátoři podceňují jejich přípravu. Pokud letos organizace padla na vás a vy si zoufáte, že máte své práce dost, ujistíme vás, že nemusíte ztrácet hlavu.

Je potřeba postupovat systematicky a cíleně. Je dobré vědět, kdo vám poradí, když budete v koncích. Vyvarujte se sklouznutí do zajetých kolejí pořádání firemních večírků.

Nepořádejte večírek v restauraci, kam chodíte pravidelně na pracovní obědy. Zvolte něco netradičního, potěšte své hosty, udělejte jim radost. Učiňte váš společný večer výjimečným. Díky tomu se s kolegy více poznáte a vaše vztahy se prohloubí.

Zaměřte se na své hosty

Realizaci musí předcházet dokonalá analýza hostů. Zjistěte si o nich všechno, co můžete. Pak už se jen cíleně zaměřte na uspokojování jejich zájmů a vytvořte pro ně dokonalý program.

Pro každého připravte malou osobní pozornost, nezapomínejte na kvalitní jídlo a pití pro všechny a velice detailně propracujte program na firemní večírek.

Musí v něm být vhodný poměr soukromí i společných aktivit. Zábava nesmí nikoho urazit ani nudit, musí působit nenuceně a vybízet hosty k vzájemné interakci.

Sestavte si tým!

Program na firemní večírek

Program na firemní večírek

Základem úspěchu je mít vizi, dokonale naplánovat program, rozpočet, místo, čas a také vytvořit plán organizace. Začněte tím, že si sestavíte schopný tým realizátorů.

Vždy ale volte kolegy, o kterých víte, že se na ně můžete stoprocentně spolehnout. Není nic horšího, než když vám někdo přidělává práci. Chcete-li mít firemní akce z vaší produkce skutečně pod kontrolou, obraťte se na odborníky a pořádejte je společně s event agenturou.

Tato spolupráce se nevyčíslitelně vyplatí. Agentura zajistí všechny náročné úkony, poskytne kontakty a bude vám kreativní i realizační oporou.

Rubrika: Ekonomika

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera