Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Netrapte se nevhodnými šperky!

Bohužel existuje na světě mnoho žen i mužů, kteří by rádi nosili šperky a módní doplňky, ale nemohou, kvůli dráždivým materiálům. Stačí ale jen vědět, jaký materiál použít. Pro citlivou pokožku máme totiž jediné ale zároveň jedinečné řešení – chirurgická ocel!

Šperk, který o vás bude pečovat

Dámské řetízky

Dámské řetízky

Chirurgická ocel nebo také nerez ocel je materiál, který není využíván zdaleka jen ve šperkařství. Původně totiž našel využití hlavně v lékařství, kde se z něj vyrábějí tělní implantáty. Vyznačuje se totiž vlastnostmi, které nemá žádný jiný materiál.

Chirurgická ocel je absolutně hypoalergenní – nezpůsobuje alergické reakce a neuvolňuje žádné niklové soli. Nikdy se neohýbá a neláme – je totiž vysoce pevný. Nemění barvu, nekoroduje, netvoří na povrchu žádné skvrny.

Teď už je vám jistě jasné, že lékařství si tento materiál nemohlo dlouho nechat jen pro sebe. Obzvlášť, když je zde obrovská poptávka po špercích s takto geniálními vlastnostmi.

Jaké šperky letí?

Nabídka šperků z nerez oceli je opravdu široká – a to pro dámy i pro pány. Jedním z nejoblíbenějších kousků jsou dámské náramky.

Pokud máte citlivou pokožku, pak pravděpodobně nemůžete nosit ani stříbrné ani zlaté náramky. Ty vaši pokožku na zápěstí totiž dokážou pěkně potrápit.

Uvolňují dráždivé soli a mohou způsobit zarudnutí, svědění a podráždění. S náramkem z nerez oceli se vám to ale nestane! Navíc jsou náramky dostupné v mnoha různých podobách – dle svého stylu si vyberete ten pravý.

Mají šanci i muži?

Náramek z oceli

Náramek z oceli

Dobrá zpráva je, že i pánové se nemusejí dále trápit s nevhodnými materiály doplňků.

I pro ně je zde bohatá nabídka šperků z chirurgické oceli.

Navíc neexistuje materiál, který by byl mužnější! Budete ho milovat. Krásně se nosí a působí drsně a zároveň elegantně.

Oblíbené jsou například pánské náramky. V nabídce šperkařství ale najdete i řetízky, prsteny… Zkrátka na co si vzpomenete!

Rubrika: Trendy, Zábava

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera