Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Výhody a nevýhody letního termínu svatby

Letní měsíce jsou asi nejoblíbenějším obdobím pro svatby. Zima a déšť romantiku zrovna neevokují. Každý ale preferuje něco jiného. Letní termíny mají své plusy i mínusy. Než začnete plánovat svatbu, je dobré všechna pro a proti pečlivě zvážit. Svatba by měla být přece tím nejkrásnějším dnem vašeho života.

Svatba v zahradě

Novomanželé ve vodě

Novomanželé ve vodě

Místo pro svatební obřad a hostinu je obvykle první položkou ve svatebním plánu. Výhoda letních měsíců je, že obřad může probíhat pod širým nebem. V létě tolik nehrozí déšť, a pokud přeci jen přijde, není zdaleka tak nepříjemný jako na podzim.

Letní vedra ale mohou také potrápit. Je dobré mít pro obřad připraven zastřešený altán, který ochrání nejen před případnou přeháňkou, ale také před sluncem. Uvědomte si, že budete celou dobu stát a v horkém počasí se může přihodit ledacos.

Nevěsta jako z pohádky

Svatební fotografie

Svatební fotografie

Při letní svatbě se nemusíte omezovat ve výběru šatů. V zimě musí nevěsty řešit kožichy a další doplňky. To v tomto případně rozhodně nehrozí. Je ale vhodné přemýšlet i nad opačným problémem.

Bohatě zdobené nabírané šaty nejsou v horku také zrovna příjemné. Jistě si nedokážete představit, že v nich strávíte celý den. Řešením může být volba lehkých méně okázalých šatů.

Nechcete ustoupit a toužíte být krásná nejen pro vaše svatební video? Pak je dobré si pořídit ještě jedny lehčí pohodlnější šaty, do kterých se převléknete v průběhu dne.

Podle šatů můžete volit i šperky, kterými se ozdobíte. Dámské řetízky jsou nejčastější volbou. Výstřih šatů by měl být ozdoben šperkem, aby vyzdvihl jejich krásu.

Zábava na vzduchu

Barman show

Barman show

Nespornou výhodou léta je samozřejmě možnost svatebního večírku venku. Zábava a tanec pod hvězdami za vlahého letního večera, učiní vaši svatbu nezapomenutelnou. Nebo profesionální barman, který míchá koktejly v zahradě, to rozhodně uchvátí každého.

Pro děti můžete objednat bazének nebo skákací hrad. Tak budou spokojení i ti nejmenší hosté. Zkuste z letní svatby vytěžit co nejvíc!

 

Rubrika: Zábava

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera