Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Úspěšný event? Získá si vaše zákazníky!

Základem každého obchodu jsou spokojení zákazníci. Podstatnou část jejich náklonnosti si získáte kvalitními produkty a službami. V dnešní době to ale nestačí. Zákazníci chtějí ještě něco navíc. Můžete jim samozřejmě poskytovat další bonusy a slevy. Další možností je event marketing.

Rozmazlujte je dobrou zábavou!

Firemní večírek

Firemní večírek

Příprava a realizace firemních večírků tvoří podstatnou součást práce na kvalitních vztazích s vašimi klienty. Každý dobrý obchodník ví, že uspořádání příjemné firemní akce se mu vrátí.

Nejdříve si musíte zjistit, co mají vaši zákazníci rádi. Podle toho pak můžete vytvořit program na firemní večírek. Rozhodně tedy nepodceňujte kvalitní přípravu takové akce. Základem je vhodné jídlo a pití. Zeptejte se tedy nenápadně, čemu dávají přednost.

Pokud si například rádi pochutnávají na různých koktejlech, tak si najděte šikovného profesionálního barmana. Jistě se při přípravě dobrého pití postará i o dobrou zábavu.

Zpestřete program firemní akce i poděkováním!

Akce pro firmy

Akce pro firmy

Součástí každého večírku je i formální část. Můžete mít obavy, jestli to zvládnete vlastními silami. Když se na to necítíte, tak si objednejte i moderátora. Vzhledem k typu vašich zákazníků i firemních zaměstnanců si vyberte třeba někoho seriózního.

V případě, že dáváte přednost zábavnějšímu pojetí, tak sáhněte po někom z komerčních rádií. Jistě se postará o dobré zarámování vaší akce.

V pravou chvíli pozve moderátor vedení firmy na pódium, kde například formou rozhovoru s jeho členy je možné vyjádřit i poděkování za spolupráci s klienty i pracovníky firmy.

Profesionálové v oboru vám zajistí kvalitu

Team

Team

Každá firemní akce vyžaduje jistou investici. Jistě vám jde tedy o to, abyste nevyhodili peníze oknem. To se může stát, když nemáte s pořádáním podobných akcí žádné zkušenosti. Snadno pak podceníte různé detaily, které odborníci na event marketingu dobře znají.

Nejjednodušší tedy bude, když se při přípravě takového večírků obrátíte na znalce. Spolehlivě je najdete například na internetu. Vyhledávače vám při zadání hesla – Eventová agentura Praha – nabídnou celou řadu těchto firem.

Zajímejte se o to, kolik akcí už pořádaly a s jakým úspěchem. Jistě se vyplatí najmout si na přípravu takové firemní události někoho, kdo má už za sebou třeba stovky podobných úspěšných eventů pro další firmy. Dobrá agentura má takové informace už přímo na svém webu.

Rubrika: Ekonomika

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera