Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Stavba rodinného domu bude stát od nového roku víc

Chcete začít stavět rodinný dům? V tom případě si rychle pořiďte pozemek. Od roku 2015 se stát chystá zavést patnáctiprocentní daň na stavební pozemky. A to vám může pěkně znepříjemnit život.

Přitížení pro stavitele

 Nový dům

Nový dům

Situace ohledně nové daně ze stavebních pozemků může pěkně zamíchat životy mnoha lidí. Pokud plánujete pozemek kupovat až po novém roce, náklady se vám o velmi citelnou částku zvýší.

Tento fakt se nelíbí ani potencionálním zájemcům o pozemky ani odborníkům v realitách. Je více než jasné, že prodej pozemků od nového roku výrazně klesne, protože mnoho lidí si svůj vysněný prostor prostě nebude moci dovolit.

Nečekejte do ledna

Uvažujete vážně o koupi pozemku? Pokuste se tedy toto jednání urychlit a vyvarovat se daně, která začne platit od ledna 2015.

Zadejte si do vyhledávače heslo reality Praha a udělejte si přehled, jaké nabídky jsou právě aktuální na stránkách různých realitních kanceláří.

Neváhejte se na realitní kancelář přímo obrátit, sdělit jim svůj problém a požádat je o pomoc s řešením. Možná budou schopni prodej nějak urychlit a rozhodně vám doporučí vhodný pozemek a nastíní podrobně situaci do budoucna.

Myslete netradičně

Domy na prodej

Domy na prodej

Možná vám tato informace naprosto zhatí vaše plány do budoucna. Pokud nepatříte mezi šťastlivce, kteří nemusí řešit otázku peněz, není se čemu divit. Možná se ale zbytečně upínáte k jedinému možnému řešení.

Vždy doporučujeme všem zájemcům o různé typy bydlení, aby se nesoustředili na svou jedinou představu, ale aby s makléřem projednali své požadavky a nechali si poradit.

Makléř zná dostupné domy na prodej, pozemky a hlavně má zkušenosti s klienty a dokáže nalézt řešení v těžké situaci. Nenechte tedy s novými náklady vyhasnout své sny a situaci aktivně řešte.

Nezoufejte, vždy je tu řešení

Nepodaří se vám koupi urychlit? Vyšší rozpočet vám hatí plány? Nezoufejte. Na své hnízdečko čekáte už dlouho a maximálně si ještě chvíli počkáte a došetříte, co bude potřeba. Dlouhodobě se vám koupě pozemku tak jako tak vyplatí.

Rubrika: Bydlení

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera