Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Kancelář jako váš druhý domov

Kancelářské prostory jsou jedním z prvků, který z pohledu zákazníka nejvíce utváří obrázek o vaší společnosti. Dbejte na detailně propracovaný prostor, ve kterém se vaši zákazníci budou cítit komfortně a stejně pozitivní vliv by měl mít prostor i na vaše zaměstnance. Poradíme vám, jak na kancelářském prostoru správně zapracovat.

S odborníkem nebo bez?

Realitní makléřka

Realitní makléřka

Ve sféře osobních pronájmů se lidé často zdráhají využít služeb realitních kanceláří.

Chtějí ušetřit, chtějí méně oficialit. Bohužel se ale ne vždy tento krok skutečně vyplatí.

Ve chvíli, kdy řešíte pronájem komerčních prostor, neváhejte oslovit odborníka z oblasti realit. Usnadní vám pronájem kanceláře, dohlédne na vaše potřeby a na oficiality smluv a podobně.

Vhodná lokalita

Jedním z důležitých faktorů, který ovlivňuje spokojenost zákazníků i zaměstnanců v prostoru kanceláře je její vhodná lokace.

Samozřejmě je ideální, pokud je do ní krátká dojezdová vzdálenost a pokud je cesta příjemně dostupná MHD dopravou.

Lokace vám také může hodně zvýšit prestiž. Mezi nejoblíbenější patří kanceláře v Praze. Praha je přece jen hlavním městem se skvěle propracovanou dopravní obsluhou. Navíc dodá vaší značce styl.

Rozdělte prostor na zóny!

Pokud si vyberete vhodný prostor, pozvěte si do něj designéra interiérů. On vám vypracuje návrh rozmístění nábytku, doporučí materiály, rozčlení prostor na zóny tak, aby se tam všichni cítili co nejpříjemněji.

Nikdy nezapomínejte na dostatek prostoru pro zaměstnance. Kvalitní zázemí musí být také součástí kanceláře.

Nevytvářejte znovu to, co už existuje

Office centrum

Office centrum

Máte-li jasnou představu o komfortním kancelářském prostoru s doplňkovými službami, prohledejte nejprve na internetu aktuální nabídku.

Office centrum pro vás může být ideální variantou.

Kromě perfektně funkčně vybavených kancelářských prostor budete mít k dispozici také nepřetržitou ostrahu, úklid prostor, služby recepce, zajištěná parkovací místa.

Vždy si pamatujte, že kancelář je prostor, který slouží jednak propagaci vaší společnosti, musí zároveň fungovat jako příjemný pracovní prostor pro vaše zaměstnance a zákazníci se v ní musí cítit příjemně.

Rubrika: Ekonomika

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera