Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Chcete mít ve své nové nemovitosti dokonalé dveře?

Stojíte před otázkou jaké interiérové dveře pořídit? Nemyslete si, že musíte mít po celém bytě nebo domě totožné dveře. Do obýváku se budou hodit třeba dvoukřídlé a k šatně zase posuvné. Vybírejte tak, aby bylo jejich používání co nejpraktičtější. Vchodové dveře jsou samostatnou kapitolou.

Vchodové dveře jsou základ

Vstupní dveře

Vstupní dveře

Vstupní dveře mají za úkol chránit váš dům, byt a vlastně všechen váš majetek. Proto je nutná jejich vysoká pevnost a dlouhá životnost.

Tyto dveře se většinou vyrábí z hliníku, dřeva nebo plastu. Cena samozřejmě záleží na materiálu a velikosti.

Pohybují se přibližně od 15 000 Kč a můžou se vyšplhat opravdu vysoko. Pokud se vám ovšem již stalo, že se vám do domu vloupal zloděj, určitě si rádi připlatíte za kvalitní bezpečnostní dveře.

Každý realitní rádce vám poví, že není dobré koupit první bytelně vypadající dveře. Najděte si reference, poptejte se známých a sousedů. Tato investice se vám mnohonásobně vrátí.

Interiérové dveře

Dveře v interiéru

Dveře v interiéru

Všichni architekti nebo i realitní makléři vás ujistí, že u interiérových dveří už bezpečnost není tak důležitá. Uvnitř dejte spíš na praktičnost a design. Třeba u spíží a koupelen volíme takové dveře, které se nezačnou po čase deformovat vlivem vlhkosti.

Nejvyužívanějšími dveřmi v domácnostech bývají ty kuchyňské. Často se zavírají a otevírají, a proto je nutné vybrat dveře s vysokou mechanickou odolností.

Dveře samozřejmě neslouží jen jako prvek zajišťující soukromí. Jednou z jejich funkcí je i tlumení hluku. To je potřeba třeba v dětském pokoji. Určitě je dobré vybrat dveře plné, tedy bez skla, které špatně těsní a navíc je pro děti nebezpečné.

Výhoda při koupi

Pokud dojde na prodej nemovitosti a přijde potenciální kupec do bytu, o který má zájem, první čeho si všimne, jsou podlahy, okna a dveře.

Pokud budou dveře nové a navíc ještě třeba bezpečnostní a protihlukové, bude to určitě brát jako velké plus.

Rubrika: Bydlení

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera