Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Chcete být i ve zralém věku bez vrásek?

Smích i starosti se podepisují do naší tváře. Říká se, že staří jsme tak, jak se sami cítíme, ale čas neošálíme. Problematika vyhlazování vrásek bývá spojována s bolestivým operačním zákrokem. V současné době ale moderní estetická medicína nabízí jednodušší a téměř bezbolestný způsob, jak se zbavit vrásek. Zkuste vsadit na botulotoxin. Pohodlná cesta jak vyzrát nad věkem bez bolesti a nežádoucích účinků.

Správná péče přináší výsledky

Krása zralé ženy

Krása zralé ženy

Boj s vráskami nemusí vždy znamenat řezání skalpelem. Botulotoxin a jeho aplikace na problematické oblasti obličeje má mnohem lepší výsledky. Kromě toho je to metoda méně invazivní.

Jde v podstatě o uvolňování svalu, který působí vznik vrásek. Tím se vyhladí vrásky i nežádoucí mimika. Může být použit také k odstranění některých typů vrásek na krku nebo k odstranění pocení.

Jeho účinky jsou všestranné, a i když nejsou trvalé, nemusíte se bát dlouhé bolestivé rekonvalescence.

Rychlá cesta ke kráse

Mimickým vráskám se neubrání nikdo. Jsou to přirozené vrásky, které se tvoří časem. Pokožka už není tak vypnutá a tvoří vějíř nitkovitých vrásek, které se časem stále prohlubují.

Odstranění vrásek není nikdy definitivní a trvalé. Nervová vlákna se časem obnovují, proto je nutné po čase zákrok opakovat.

U aplikace botulotoxinu je to ovšem otázka pěti až deseti minut. Tato metoda je pro tělo nenáročná a prováděna ambulantně. Budete to mít rychle za sebou.

Rozhodnout se můžete kdykoliv

Yes Visage Praha

Yes Visage Praha

Aplikace botulotoxinu je v medicíně běžnou praxí. Jeho široké využití je podepřeno rozsáhlými studiemi a testy.

Tak jako u každého zákroku je ale nutné zamyslet se, komu své tělo svěříte do péče. Botox by měl být aplikován pouze profesionály se zkušenostmi a praxí.

Jen tak vám zaručí kvalitní výsledek. Vyhlazení vrásek by v podstatě nemělo být poznat. Neměli byste vypadat udiveně ani strnule. Jde hlavně o přirozený vzhled bez jediné chybičky.

Rubrika: Zdraví

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera