Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Nejúčinnějším lékem na přebytečný tuk je liposukce!

V dnešní uspěchané době je díky nevhodnému stravování, přejídání, nedostatku pohybu i stresu poměrně častá nadváha. Pro lidi, je složité udržovat správnou životosprávu. Často si neví rady, jak s nadbytečnými kily dolů. Řešením může být právě liposukce.

Výsledky liposukce břicha

Výsledky liposukce břicha

Existuje rychlá, účinná a trvalá metoda. Můžete po ní sáhnout, pokud vám nestačí úprava životosprávy a dostatek pohybu. V takových případech se nabízí rychlé a relativně snadné řešení. Jedná se o bezbolestné odstranění přebytečného tuku.

Moderní a šetrnou metodou je, kromě běžných chirurgických zákroků liposukce ultrazvukem. Je velmi rychlá, pohodlná, bezbolestná a bez následných modřin. Odstraní tuk z požadovaných částí těla. Zároveň přitom pěkně tvaruje tělo, což má i pozitivní vliv na psychiku. Zkrátka se hned cítíte lépe.

Rychlé bezbolestné zbavení tuků bez operace

K dalším bezbolestným metodám patří liposukce Slim Lipo, která nevyžaduje narkózu ani složitou hospitalizaci. Je bez ztráty krve a dlouhého období rekonvalescence, na rozdíl od operačních zákroků.

Jde o jediný způsob liposukce, která zároveň stahuje a vypíná pokožku v ošetřované části těla. Výsledky jsou velmi rychlé a ihned viditelné. Jejím nesporným kladem je i velmi rychlé zotavení po tomto výkonu.

Zbaví tělo tuku i na neobvyklých místech

Sál

Sál

Mezi další metody patří i moderní tumescentní liposukce. Dokáže při minimální invazivnosti pro tělo odstranit jakékoli množství přebytečného tuku v rámci jediného zákroku. A kůži v ošetřené oblasti dokáže i efektivně stáhnout, vypnout a vrátit jí pružnost. Nehrozí tedy žádné nepříjemné převisy kůže.

Jedná se o nejmodernější, nejšetrnější ambulantní a bezbolestnou metodu trvalého odstranění podkožního tuku. A to i z míst, kde není možné tuk odstranit cvičením ani dietami.

Přebytečný tuk lze odstranit nejen z klasických partií jako břicho, boky, stehna a hýždě. Umožňuje zákrok i na méně obvyklejších místech jako jsou kolena, ruce, prsa, lýtka nebo podbradek. Poradí si i s tolik nepříjemnou celulitidou v oblasti nohou. Právě kvůli těmto výhodám je populární po celém světě.

Rubrika: Zdraví

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera