Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Ploché břicho a pevná prsa můžete mít i vy!

Na estetickou chirurgii se i dnes dívá tak trochu mezi prsty. Pokud ale pomáhá lidem k lepšímu fyzickému i psychickému stavu, pak je zbytečné ji zatracovat. Sebevědomí člověka je velmi důležité. A to, jak se sami na sebe díváme a jak se vnímáme, ho velmi ovlivňuje. Estetická medicína velmi pokročila a v současné době nabízí služby, které jsou k tělu šetrné, a dosáhnete díky nim skvělých výsledků.

Pro lepší pocit

Plastika prsou

Plastika prsou

Augmentace neboli zvětšení prsou je mezi zákroky estetické medicíny tím nevyhledávanější.

Ženy k němu přistupují z různých důvodů, které nemusí být pouze estetického rázu, ale i zdravotního.

Hlavním důvodem většinou bývají nedostatečně vyvinutá prsa nebo úbytek tukové tkáně. To se dá vyřešit vložením speciálních implantátů, které tkáň nahradí.

Důležitá je konzultace před takovým zákrokem, kde si ujasníte svá přání a představy, aby byl výsledek přesně podle vašich očekávání. Ujasníte si také, co vše se tímto zákrokem změní, a budete na něj připravení.

Pro dokonalý výsledek

Než se pro samotný zákrok rozhodnete, je důležité ujasnit si, co od něj očekáváte. Kromě toho je také důležité najít specialistu, který k vám bude přistupovat individuálně.

Pohovoří s vámi o všech rizicích a krocích, které budete absolvovat. Důležitá je také následná péče.

Plastika prsou je dnes běžným zákrokem, důležitá je ale technika i samotné implantáty. Proto nic nenechte náhodě. Zvětšením prsou lze také vyřešit asymetrii prsou nebo je vymodelovat podle přání klientky.

Pekáč buchet nemusí být nedosažitelný ideál

Povislé a nevzhledné břicho příliš parády nenadělá. Plastika břicha může být řešením při nepříznivých změnách kontur břišní oblasti nebo pro přebytečnou povolenou kůži a kožní převisy.

Kromě toho tento zákrok zpevňuje pokožku břicha a upravuje povolené břišní svaly. Se specialistou se dohodnete na druhu tohoto zákroku.

V některých případech totiž stačí miniabdominoplastika, která upravuje pouze oblast podbřišku nebo nadbřišku. Vhodná je pro ženy po opakovaných porodech nebo pro klienty po výrazném hubnutí.

Rubrika: Zdraví

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera