Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Liposukce už se nemusíte bát, nebolí

Každou ženu trápí kila navíc. Jenže v dnešní uspěchané době je hlídání kalorií a pravidelné cvičení téměř nemožné. Diety mohou zase neblaze rozházet váš organizmus. Řešením problémů s tukovými polštáři je liposukce. Nebojte se. Díky moderním technologiím se liposukce stala rychlou a bezbolestnou záležitostí.

Laser vymodeluje vaší postavu

Břicho

Břicho

Laserová liposukce SlimLipo je moderní a efektivní způsob v boji s nevzhlednými faldy. Funguje pomocí laseru.

Kromě toho, že laser štěpí tuky, tvaruje zároveň i vaši postavu. To tedy znamená, že se zbavíte přebytečného tuku a zároveň s tím se vám vypne pokožka.

Tento zákrok je doporučován i straším lidem. Liposukce SlimLipo je velice šetrná ke tkáním. Výsledky laserové liposukce můžete pozorovat ihned po zákroku. Samotná procedura není vůbec bolestivá. Laserová liposukce se provádí za plného vědomí pacienta.

Je tedy vhodná i pro lidi, kteří špatně snášejí narkózy. Laser je vhodný jak na ošetření celého těla, tak na vytvarování určitých partií. Liposukcí SlimLipo si můžete bez obav nechat ošetřit každou část lidského těla.

Zmrazte svá kila!

Yes Visage Praha

Yes Visage Praha

Častým dotazem lidí bývá, zda je kryolipolýza rychlá bezbolestná liposukce břicha.

A odpovědí je, ano. Kryolipolýza funguje tak, že se speciální přístroj nasaje tukovou řasu do chladícího aplikátoru. Podkožní tuk se nejdříve zahřeje na 41°C a pak se chladí. Tím dojde k rozpadu tuku.

Odumřelé tukové buňky jsou vyplavovány lymfatickým systémem z těla ven. Liposukce pomocí kryolipolýzy je svou účinností srovnatelná s klasickou liposukcí. Ale má oproti ní mnoho výhod. Je rychlejší, pohodlnější a vůbec nebolí.

Po zákroku se sice mohou vyskytnout malé modřiny nebo červená místa. Ale ty velice rychle mizí. Kryolipolýza garantuje úbytek tuku až o čtvrtinu po jedné aplikaci.

Štíhlá postava pomocí ultrazvuku

Neinvazivní liposukce je velice módní záležitostí. Funguje tak, že kombinuje neinvazivní aplikaci aktivních látek, které dobře štěpí tuk a ultrazvuk. Což umožňuje velice přesně a účinně tvarovat jednotlivé partie těla.

Ultrazvuková liposukce odbourává tukovou tkáň za pomoci ultrazvukových vln. Aplikují se aktivní látky, které zahájí proces štěpení v tukových buňkách.

Ultrazvuk následně poruší membránu tukových buněk a ty jsou nakonec vyloučeny z těla lymfatickým systémem. Na kůži po tomto zákroku nezůstávají žádné viditelné stopy. Je velice bezpečný a naprosto bezbolestný.

Rubrika: Zdraví

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera