Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Bezpečnostní schránkou vypálíte zlodějům rybník

Pokud přemýšlíte o nejlepším způsobu, jak ochránit své cennosti před přírodními katastrofami, domácími nehodami nebo zloději, uvažujte o něčem trvanlivějším a bezpečnějším, než je domácí trezor. Ty jsou dnes již také důmyslně propracované, ale ve většině případech moc neposlouží, protože pro zloděje jsou to snadné kořisti. Zjistěte si více informací o bezpečnostních schránkách. Mají nesporné výhody, jsou dostupné běžným spotřebitelům. A co je nejdůležitější, budete v klidu nejen spát.

Kde sehnat bezpečnostní schránku?

982d863a89

Asi vás logicky napadne, že ji seženete v bance. A je tomu tak. Mají na to prostor i dispozice, dobré zabezpečení. U těchto schránek je ale jedna velká nevýhoda, jste omezeni otevírací dobou.

Nebankovní bezpečnostní schránka společnosti 24SAFE je naopak dostupná naprosto kdykoliv, ať je neděle, svátek nebo třeba půlnoc. Je to soukromá firma, která se pohybuje v tomto segmentu již řadu let.

Kromě toho spolupracuje se švédskou jedničkou v automatizovaných systémech GUNEBO, která obstála i celosvětově. Nemusíte se bát, že byste své cennosti svěřovali amatérům.

Jak to celé funguje?

Bezpečnostní schránku si můžete jednoduše pronajmout. Můžete si to i vyzkoušet nanečisto, v rámci zkušebního pronájmu, kdy si rozmyslíte, zda vám to za to stojí, či ne. Pronájem bezpečnostních schránek funguje velmi jednoduše.

Přijdete do klientského centra, kde si vyberete vyhovující schránku, domluvíte si pronájem a nastavíte kód, kterým se budete do schránky dostávat. Pak už jen ve výdejní terminálu vložíte vaše věci a máte hotovo.

O vaše cennosti se budou starat jiní. Celý proces vám nezabere déle než pár minut a je to opravdu jednoduché.

Výhody bezpečnostních schránek jsou nesporné

Pokud stále váháte, můžete využít i další služby. Bezpečnostní schránka je chráněna  i proti přírodním katastrofám, můžete si ji ale ještě pojistit. Dále si můžete nastavit otisk prstu jako další alternativu vydání věcí ze schránky.

Nebo naopak můžete nastavit disponenturu dalšímu členu rodiny či pracovního týmu. Schránku totiž využijete nejen pro rodinné účely, dobře slouží i pro pracovní záležitosti.

Rubrika: Služby

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera