Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Nenechte vaše cennosti napospas!

Máte v poslední době pocit, že vám všechno tak trochu klouže mezi prsty? Nenechte nic náhodě a všechny důležité dokumenty a cennosti uložte do bezpečnostní schránky. Je to nejlepší ochrana věcí, jejichž hodnota může být nevyčíslitelná. Zařídit si ji zvládnete během pár minut a zbytek už necháte na profesionálech. Bezpečnostní úroveň 10, pojištění proti živelním pohromám a naprostá jistota, kterou vám nikdo jiný nedá.

b895c5141e

Seznamte se s bezpečnostní schránkou!

Všichni hledáme jistotu, kterou neohrozí žádný vnější vliv. V posledních letech tento pocit stále víc sílí. A není divu. I proto je rozhodnutí pořídit si bezpečnostní schránku to nejlepší, co pro vaše cennosti můžete udělat. Ať se stane cokoliv, budou v pořádku. Pronájem bezpečnostních schránek dříve nabízely pouze banky. Vzhledem k tomu, že spousta z nich funguje primárně virtuálně, nemají prostory pro fungování systému schránek.

Proto se stále častěji objevují další společnosti, které nabízejí podobné, někdy i daleko lepší služby. Jednou z nich je 24SAFE. Na trhu funguje již řadu let, takže nejde o žádného nováčka bez zkušeností. Perfektní služby si může dovolit díky spolupráci se světovou špičkou v oboru automatizovaných schránek GUNEBO. Než si definitivě vyberete schránku, vezměte v úvahu všechny informace.

Schránka snadno a rychle

Bezpečnostní schránka se dá zařídit velmi jednoduše. Stačí navštívit klientské centrum, které najdete kousek od autobusového nádraží v Praze. Můžete se podívat, jaké velikosti nabízí, snadno tak posoudíte, která vám bude stačit. Podepíšete smlouvu o pronájmu. Součástí procesu je pak také nastavení PIN kódu, díky kterému se dostanete do místnosti s výdejními terminály.

Tam pak vložíte cennosti do schránky a máte hotovo. Nebankovní bezpečnostní schránka je přístupná nonstop. Takže kdykoliv budete potřebovat, můžete věci ze schránky vybrat, případně přidat další. Nebojte se toho, že jsou vaše věci mimo domov a váš dozor. Právě profesionální péče jim zajistí to nejlepší bezpečí.

Rubrika: Služby

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera