Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Léto klepe na dveře. Jste připraveni?

Léto je doslova za rohem a všichni skloňují dovolenou ve všech pádech. Aby ale volno stálo za to, udělejte maximum, aby vaše domácnost (a vaše peněženka) neutrpěly ztráty. Letní čas je totiž rájem pro zloděje. Prázdné byty a domy lákají k prozkoumání. Bezpečnostní systém v podobě jednoduchého zámku nestačí. Vytáhněte eso z rukávu – pořiďte si bezpečnostní schránku.

klientské centrum

Raději víc než míň

Nemusíte ze svého domova dělat nedobytnou pevnost… Ale proč vlastně ne? Když odjíždíte na delší dobu, je lepší být připraven na všechno. Základem kvalitního bezpečnostního systému jsou bezpečnostní dveře a okna. Pokud máte kolem domu zahradu, investujte do kamerového systému. Mezi keři a stromy se tmavá postava snadno schová.

Nebezpečí nečíhá jen venku. Může se stát, že dojde k úniku plynu, začne hořet nebo váš byt skončí pod vodou. I na to se dá vyzrát celkem snadno. Prvky chytré domácnosti si poradí s každým problémem. Vypnou přívod plynu nebo vody. A upozorní vás na nastalý problém. Nezamčené dveře? Nevadí, zamknou za vás. Zhasnou, vypnou topení, zapnou klimatizaci, stačí si vybrat.

Sebekvalitnější systém ale nedokáže zázraky, proto je lepší myslet na zadní vrátka, a to nejcennější raději uložit na bezpečné místo mimo domov. Bezpečnostní schránka je ideální pojistkou pro všechny případy. Ať se doma stane cokoliv, do schránky se nikdo a nic nedostane, pokud mu nedáte svolení.

Dovolená v klidu

Na dovolenou se jezdí odpočinout. Takže přemýšlet nad tím, co se děje doma, je to poslední, co potřebujete. Máte známé, co vám vyzvednou poštu a postarají se o květiny? Perfektní. Nebankovní bankovní schránka může pomoci, když nikdo takový není. Uložte do ní dokumenty, šperky, cokoliv.

Pronájem bezpečnostních schránek se dá zařídit během pár minut. I kdybyste vyráželi už zítra, nevadí. Stihnete všechno. Přes internet objednáte a uložíte do schránky. Je to snadná cesta, jak získat bezpečné místo pro cokoliv. A nezáleží na tom, jestli jedete na dovolenou nebo jste prostě zodpovědní za každé situace. My jsme už připraveni. A vy?

Rubrika: Služby

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera