Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Event agentura má každý rok jiný program na firemní večírek

Pro firmy i firmičky, které by rády své zaměstnance na konci roku odměnili dárkem ve formě firemního večírku, nabízí své služby event agentura. Společnost, která nabízí pořádání akce na zakázku. Firemní večírky i jiné společenské akce pro obchodní partnery pořádané v roce jsou od event agentury velmi originální. Pro hosty na akci je od společnosti připraven kvalitní program, podle Vašeho přání. Zajistí na zvolený termín hotel, restauraci či jiné netradiční místo na uspořádání párty pro zaměstnance.

Chcete zajímavou akci uspořádat na lodi? Na zámku nebo třeba v horském letovisku? Vše lze s eventovou agenturou dopředu domluvit. Společnost má smlouvu s hotelovými majiteli, s dodavateli kvalitního cateringu i s umělci a jinými moderátory, kteří budou Vaši akci profesionálně uvádět. Na firemní večírek, na firemní vánoční akce se všichni těší, protože se na nich nikdo nenudí.

Každý rok stejná a přece jiná? Pro stejné zaměstnance, pro vedení i pro manažery může být každý rok firemní večírek originální. Adrenalinová zábava je nejen na teambuildingové akce, v menší i větší míře ji můžete prožít i na společenské firemní akci. Zábavu zde zajistí tým profesionálů a připraví efektní program pro zúčastněné. Klasika ve formě bavičů, kouzelníků již tolik netáhne. Na firemní párty, akci se můžete setkat například s profesionálními barmany a jejich ohňovou show, ochutnat můžete atmosféru kasina nebo třeba se zapojit do netradičních sportů. Na firemní akci pořádané event agenturou se můžete naučit základy golfu či se zúčastnit módní přehlídky. Každý rok pro firmu uspořádá akci, na kterou se bude celý rok vzpomínat.

Rubrika: Služby

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera