Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Program na firemní večírek zajistí barman show

Zaujmout na firemním večírku zaměstnance rozdílného věku a zájmů není lehké. Pokud se chcete vyhnout situaci, kdy některou ze skupiny hostů na firemní akci bude program nudit, volte universální náplň večera. S výběrem programu Vám jistě rádi pomohou v některé z event agentur, nebo sami oslovte hudební skupiny, moderátory akce i cateringové společnosti. Vhodnou náplní akce může být i profesionální barman, který namíchá dobré koktejly a jiné zajímavé drinky a nejen to. Využít můžete i barman show, kterou nabízí.

Stejně jako kouzelník používá kouzla a triky pro pobavení hostů, tak i moderní barman dokáže kouzlit s pomocí lahví a ingrediencí. Triky a kouzla, to je barmanská show plná zábavy pro každého. Barman jistojistě zaujme mladé i starší zaměstnance. Umíchá dobré alkoholické i nealkoholické nápoje a do přípravy zapojí i obecenstvo. Využít můžete v rámci firemního večírku i barovou školičku, kdy barman prozradí pár svých receptů a různých vychytávek jak který koktejl co nejlépe připravit i doma.

Vyzkoušejte zajímavý program na firemní večírek i na soukromou akci, barman show obohatí každou akci a milou vzpomínku i nové zkušenosti v míchání nápojů si odneste s sebou domů.

Rubrika: Zábava
Štítek: barman, společnost, zábava

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera