Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Úklid sněhu, údržba zeleně i budov od facility managementu

První sníh ukáže, jak jste připraveni na údržbu chodníků a přilehlých ploch k budově firmy. Vlastní-li Vaše firma administrativní budovu, je nutné udržovat stav budovy i venkovních ploch v naprostém pořádku. Stará-li se o údržbu a chod budovy a technologických zařízení firmy Váš zaměstnanec, je na něm i úklid venkovních ploch přilehlých k nemovitosti. Jako například parkoviště, chodníky a podobně. Sníh, namrzlé dešťové kapky i rozrostlé keře by mohli způsobit procházejícím lidem nemalé potíže.

Když napadne sníh, najednou řešíte, kdo jej odklidí. Sypací a úklidové vozy z městské služby jsou obvykle vytíženy úklidem městských ploch a proto na soukromé pozemky přijde řada až nakonec. Do té doby byste si měli poradit sami. Máme pro Vás řešení. Spoluprací s firmou, jež má na starosti facility management, si ulehčíte provoz firmy.

Firma, jež má v náplni facility management, se stará o správu budovy a přilehlých ploch, o chod a servis technologických zařízení a neposlední řadě pro firmu zajistí i potřebné revize, školení a ostatní dokumenty dle platných směrnic a zákonů. Tato firma má na práci odborníky. V její nabídce služeb můžete vybrat i další služby, kterými jsou bezpečnostní služby, administrativní služby a samozřejmě i úklidové služby. Úklid firem provádí snadno a rychle. Jednorázový sezonní úklid, jako je mytí oken, parapetů, čištění koberců lze objednat na domluvené datum. Pravidelný úklid kanceláří, chodeb je po domluvě prováděn v čas, který Vám vyhovuje. Při úklidu nemusí být narušen chod a řád ve firmě. V náplni firmy je i úklid venkovních ploch, což znamená i odklizení sněhu, čištění parkoviště, chodníků. Firma se postará i o zeleň na Vašem pozemku. Keře a jiné rostliny bude mít v práci odborný zahradník, který zajistí stoprocentní péči i vzhled, aby okolí Vaší firmy zůstalo reprezentativní.

 

Rubrika: Služby

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera